Napoleon – Politički život

Napoleon – Politički život - Englund, Steven | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Englund, Steven
DIMENZIJA
12,58 MB
NAZIV DATOTEKE
Napoleon – Politički život.pdf
ISBN
8812990152715

OPIS

U djelu Napoleon: Politički život, Steven Englund, ugledni američki povjesničar, iskoristio je svu svoju erudiciju kako bi stvorio bogat prikaz velikog vojskovode i državnika – u potrazi za neponovljivom snagom, ličnošću i političkim značenjem Napoleona Bonapartea koji je, u samo petnaestak godina, zauvijek promijenio Europu. Napoleon je vjerovao kako se stvari mogu riješiti ratom, ali ne i da je rat krajnji smisao političkoga djelovanja. S time na umu, autor je u ovom djelu pred osobnim i vojnim, jasnu prednost dao političkim aspektima Napoleonova života. Ovo iznimno djelo ujedno je i prva Napoleonova biografija na hrvatskom jeziku nakon niza godina.

Visoko vojničko obrazovanje stekao je u vojnoj školi (Ecole militaire) u Parizu. U velikoj buržoaskoj revoluciji učestvovao na strani jakobinaca i Robespjera. 4 S.

EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija . MARC zapis - ID: 6001 ... Vaši osobni podatci bit će korišteni radi unaprjeđenja usluge webshopa, kontroliranja pristupa Vašem računu i u ostale svrhe opisane u pravilima privatnosti. II Napoleon - politički život Englund: Napoleon - politički život (2008) Cijena + U djelu Napoleon: Politički život, Steven Englund, ugledni američki povjesničar, iskoristio je svu svoju erudiciju kako bi stvorio bogat prikaz velikog vojskovode i državnika - u potrazi za neponovljivom snagom, ličnošću i političkim značenjem Napoleona Bonapartea koji je, u samo petnaestak godina, zauvijek promijenio Europu. Na današnji dan 1769.

POVEZANE KNJIGE