Prirodna menopauza

Prirodna menopauza - Clark, Jan | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Clark, Jan
DIMENZIJA
8,15 MB
NAZIV DATOTEKE
Prirodna menopauza.pdf
ISBN
2969213720678

OPIS

Prirodna menopauza – Otkrijte alternative hormonskoj nadomjesnoj terapijiMenopauza je za mnoge žene vrijeme emocionalne i fizičke promjene. Prirodna menopauza otkriva kako izbjeći rizike povezane s hormonskom nadomjesnom terapijom i kako na prirodan način ublažiti neugodne simptome promjene. Primijenite alternativne terapije, uključujući biljne pripravke, akupunkturu i refleksoterapiju kako biste spriječili valove vrućine, noćna znojenja i napade anksioznosti. Izgradite čvrste kosti prehranom i vježbanjem te spriječite osteoporozu. Neka tehnike kontrole stresa, kao što su joga i meditacija, postanu dio vašeg svakodnevnog života.

Prelazni period traje oko 4-7 godina. Perimenopauza je predmenopauzno stanje koje označava potpuno prirodnu tranziciju u životu žene te stoga ne bi trebala biti razlog za paniku. Intervencije u stilu života ipak mogu značajno pomoći u borbi sa simptomima koji se javljaju za vrijeme trajanja perimenopauze.

Intervencije u stilu života ipak mogu značajno pomoći u borbi sa simptomima koji se javljaju za vrijeme trajanja perimenopauze. One broje redovito vježbanje te prehranu bogatu fitoestrogenima. Menopauza nije baš omiljeno životno doba za mnoge žene.

POVEZANE KNJIGE