Tajna – što veliki vođe znaju i čine

Tajna – što veliki vođe znaju i čine - Blanchard, Ken | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Blanchard, Ken
DIMENZIJA
7,62 MB
NAZIV DATOTEKE
Tajna – što veliki vođe znaju i čine.pdf
ISBN
1002504189218

OPIS

Svaki će se vođa, bio u multinacionalnoj korporaciji ili vodio volontere, u nekom trenutku posve sigurno zapitati u čemu je tajna velikog vođe. U knjizi Tajna autori Ken Blanchard (čije su se knjige na temu vođenja do sada prodale u 13 milijum primjeraka) i Mark Miller (koji se od radnika na traci popeo do položaja dopredsjednika jednog od najvećih lanaca brzih restorana u SAD-u) istražuju to važno pitanje. Ispričali su nam zanimljivu priču kroz koju otkrivaju tajnu dobro poznatu velikim vođama i navode točne postupke kojima ćete, budete li ih provodili, nadahnuti i motivirati sebe i druge. „Pred Vas stavljam jednostavan izazov: spoznajte Tajnu i zatim primjenjujte. Tako ćete zauvijek promijeniti i svoj život i svoje vođenje!“

Iako vlasti znaju što se događa na planini, prave se da to ne vide. Iako se, kako kaže, očekuje da zdravi ljudi ne osete promene, i oni ipak reaguju, ali sa lakšim tegobama. „Najčešće su to migrene, glavobolje, visok i nizak pritisak, ali i psihičke smetnje - nesanica, uznemirenost, pad koncentracije", napominje lekar Hitne pomoći. U neredima koji su planuli u sredu ubijena je jedna žena - nju je u Kapitolu ustrelio policijski službenik.

Još najmanje tri smrtna slučaja potvrđena su u blizini, saopštila je policija. Njena smrt nije trebalo da se dogodi, i sada je treba istražiti, to je neupitno.

POVEZANE KNJIGE