Tajna – što veliki vođe znaju i čine

Tajna – što veliki vođe znaju i čine - Blanchard, Ken | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Blanchard, Ken
DIMENZIJA
5,32 MB
NAZIV DATOTEKE
Tajna – što veliki vođe znaju i čine.pdf
ISBN
9867505059133

OPIS

Svaki će se vođa, bio u multinacionalnoj korporaciji ili vodio volontere, u nekom trenutku posve sigurno zapitati u čemu je tajna velikog vođe. U knjizi Tajna autori Ken Blanchard (čije su se knjige na temu vođenja do sada prodale u 13 milijum primjeraka) i Mark Miller (koji se od radnika na traci popeo do položaja dopredsjednika jednog od najvećih lanaca brzih restorana u SAD-u) istražuju to važno pitanje. Ispričali su nam zanimljivu priču kroz koju otkrivaju tajnu dobro poznatu velikim vođama i navode točne postupke kojima ćete, budete li ih provodili, nadahnuti i motivirati sebe i druge. „Pred Vas stavljam jednostavan izazov: spoznajte Tajnu i zatim primjenjujte. Tako ćete zauvijek promijeniti i svoj život i svoje vođenje!“

Njihov element je zemlja, što znači da s obje noge stoje čvrsto na zemlji, što pomaže drugim ljudima da se osjećaju sigurno u njihovoj prisutnosti. Iako se na početku možda ne čine takvima, Jarci su neki od najvjernijih prijatelja. TIBETANSKI HOROSKOP - Osobe rođene u ovim godinama očekuje najveći uspeh u 2021: Očekuje ih energija obilja i veliki uspeh.

Veštine za rešavanje problema. Kao što možete i pretpostaviti, velike vođe su odlične u rešavanju problema.

POVEZANE KNJIGE