Došla žena doktoru

Došla žena doktoru - Kluun, Ray | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kluun, Ray
DIMENZIJA
9,91 MB
NAZIV DATOTEKE
Došla žena doktoru.pdf
ISBN
4929684191407

OPIS

Stijn i Carmen. Muškarac koji voli živjeti. Žena koja ne žeti umrijeti. Bili su mladi, lijepi i bogati. U naponu života, na vrhu svijeta, u raju. A onda im se dogodi najstrašnija noćna mora. Rak. Odjednom iz raja dospiju u pakao.To je otprilike ono o čemu Kluun piše u svom prvom romanu Došla žena doktoru.Kluun je napisao bolno iskrenu, dirljivu i potresnu obiteljsku dramu bjesomučnog tempa. On govori o životu i smrti, o ljubavi i boli, o moći i nemoći otvoreno i sirovo. Humor koji pršti sa svake stranice i snažan stil koji, kao i dijagnoza, djeluje poput udara groma pamte se još dugo nakon čitanja. Došla žena doktoru, roman s autobiografskim elementima, urbana je amsterdamska priča o ranjivosti modernog čovjeka premda su mu na raspolaganju i novac i suvremena tehnologija. Knjiga je i dobar podsjetnik na najuzbudljivije Ajaxove tekme, igrače i dobru mjuzu. A ako ne znate koja su najbolja mjesta za ludi noćni provod u Amsterdamu, Kluun zna.

Read 377 reviews from the world's largest community for readers. Stijn i Carmen.

Nakon toga Klundert sa svojom kćerkom (3) odlazi u Australiju gdje piše svoj prvi roman "Došla žena doktoru". Ray Kluun: Došla žena doktoru je knjiga o kojoj smo razgovarali na posljednjoj raspravi Kluba čitatelja Osijek. Iako mi se osobno knjiga svidjela i preporučila bih ju za čitanje (kao što i sada radim) iznenadile su me izuzetno pozitivne reakcije članova Kluba. Ray Kluun: "Došla žena doktoru" Prema knjižničnim preporukama, ova knjiga je uvrštena u kategoriju „humor/satira".No dakle, kakva loša procjena.

POVEZANE KNJIGE