Never more

Never more - Marinković, Ranko | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Marinković, Ranko
DIMENZIJA
8,61 MB
NAZIV DATOTEKE
Never more.pdf
ISBN
4725103381607

OPIS

Da su romani Kiklop i Never more srodni, to je vidljivo na prvi pogled. Komparativna raščlamba već daje naslutiti da su po mnogočemu i vrlo bliski. Bliskost, pa i srodnost tih dvaju romana prizlazi iz njihove estetičke koncepcije.Oni su primjer specifičnoga marinkovićevskoga grotesknog realizma. Iako vrijeme njihova događanja nije eksplicitno naznačeno, ono je prepoznatljivo: Never more zbiva se ubrzo, ili čak neposredno nakon Kiklopa, ali ne kao njegov nastavak nego kao samostalno djelo. Možemo zamisliti da su Melkior u Kiklopu i Mateo/Bartol u Never more donekle ista osoba, što je negdje u kritici već i natuknuto, možemo pristati i na to da obje osobe nose neke zajedničke autobiografske osobine. Možda i jest tako, ali ako i nije, ta se dva romana toliko naslanjaju jedan na drugi da ih opravdano možemo smatrati duologijom.

Never again. American Heritage® Dictionary of the English Language, Fifth Edition. Never More.

In the 19th episode of Persona 4 ... Never more needed. As we navigate the worst impacts of the outbreak, people across the country are relying on the work of charities, the essential support they provide and how they shape our society for the better. Nevermore Security works with utilities to develop/tailor a cyber security strategy and risk management frameworks that are applicable to the unique requirements of the utility operational environment.

POVEZANE KNJIGE