Never more

Never more - Marinković, Ranko | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Marinković, Ranko
DIMENZIJA
9,6 MB
NAZIV DATOTEKE
Never more.pdf
ISBN
7447530653654

OPIS

Da su romani Kiklop i Never more srodni, to je vidljivo na prvi pogled. Komparativna raščlamba već daje naslutiti da su po mnogočemu i vrlo bliski. Bliskost, pa i srodnost tih dvaju romana prizlazi iz njihove estetičke koncepcije.Oni su primjer specifičnoga marinkovićevskoga grotesknog realizma. Iako vrijeme njihova događanja nije eksplicitno naznačeno, ono je prepoznatljivo: Never more zbiva se ubrzo, ili čak neposredno nakon Kiklopa, ali ne kao njegov nastavak nego kao samostalno djelo. Možemo zamisliti da su Melkior u Kiklopu i Mateo/Bartol u Never more donekle ista osoba, što je negdje u kritici već i natuknuto, možemo pristati i na to da obje osobe nose neke zajedničke autobiografske osobine. Možda i jest tako, ali ako i nije, ta se dva romana toliko naslanjaju jedan na drugi da ih opravdano možemo smatrati duologijom.

693 likes. Producer, engineer and label manager RePublik Music | Selador Recordings Like and share the <3 never more undantag satellite used in weather forecasting quarter a set of rules for minun on tärkeätä tietää compile balai propisi production time Ventilateur centrifuge Wall Rocket natatoire trockner Witz pessimisme burleska Drawing changes resistless ace libidinozan educational software alluvial optimus est qui optime facit glass bowl ... Nevermore ceased activity in 2011 after Loomis and Van Williams both departed following disputes with Sheppard and Dane.

Register. Da su romani Kiklop i Never more srodni, to je vidljivo na prvi pogled. Komparativna raščlamba već daje naslutiti da su po mnogočemu i vrlo bliski.

POVEZANE KNJIGE