Texas hold’em poker – sport 21. stoljeća (1.dio – Sport iz naslonjača)

Texas hold’em poker – sport 21. stoljeća (1.dio – Sport iz naslonjača) - Škobić, Vlado | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Škobić, Vlado
DIMENZIJA
9,29 MB
NAZIV DATOTEKE
Texas hold’em poker – sport 21. stoljeća (1.dio – Sport iz naslonjača).pdf
ISBN
5065604506267

OPIS

Vladimir Škobić, jedan je od naših najvećih autoriteta za Texas Hold’em poker. U gotovo četrdeset godina rada prešao je put od najboljeg krupije do renomiranog internacionalnog casino-experta. Instruirao je i obučio stotine mladih koji rade u najboljim kockarnicama svijeta. U posljednjih desetak godina, otkako ju je upoznao , posvetio se samo ovoj igri. Objavio je jednu od prvih knjiga o pokeru na našem tržištu, “Texas Hold’em Poker, sport 21. stoljeća – Sport iz naslonjača”, idealnu za pokeraške početnike. – Poker je igra znanja i vještine koja kao takva ne stvara ovisnost. Vjerujte mi, protiv onih koji znaju, početnik nema nikakve šanse. Garantiram da u da bi u deset partija profesionalac dobio devet protiv početnika – priča Vlado Škobić i pokušavajući objasniti popularnost Texas Hold’ema.

Autor na više od 100 stranica otkriva draži ove ... Texas Hold'em Poker je sport peticija za usvajanje zakona ! ! ! 724 likes. Svedoci smo sve vece popularizacije ove igre zelimo da dodjemo do cilja i proglasimo ovu igru sportom.

sa početkom u 15h.. Klub se nalazi u Ulici Kralja Petra broj 9 u Smedrevu i ima kapacitet da primi i do 100 igrača.

POVEZANE KNJIGE