Tradicionalni kolači 2

Tradicionalni kolači 2 - Popić, Itana | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Popić, Itana
DIMENZIJA
12,94 MB
NAZIV DATOTEKE
Tradicionalni kolači 2.pdf
ISBN
6439809798193

OPIS

TRADICIONALNI KOLAČI 2 su nastavak knjige TRADICIONALNI KOLAČI i sadrže brojne nove recepate za pripremu ukusnih kolača iz svih naših krajeva. Sakupljenirecepti će zasigurno uveličati razne prigode – od obiteljskih ručkova do svečanih proslava. Vjerujemo da će i TRADICIONALNI KOLAČI 2 postati dio vaše kulinarske zbirke kao neiscrpan izvor ideja za brojne nove kolače kojima ćete razveseliti sebe i svoje najbliže Miris svježe pečenih kolača u svakom će od nas pobuditi osjećaj ugode i zadovoljstva. Vratit će nas u djetinjstvo, oživljavajući u nama osjećaj sigurnosti i topline roditeljskog doma, kao i osjećaj svečanosti i važnosti trenutka. Jer, kolači se ne pripremaju svakodnevno, već se njima uljepšavaju svi važniji događaji u našem životu, od raznih proslava i obiteljskih okupljanja, do običnih nedjeljnih ručkova. Kolači su obavezan dio svih važnijih svečanosti i njihovo se iznošenje i posluživanje smatra kulminacijom i najsvečanijim trenutkom cijelog događaja.

bračke kroštule, istarske kroštule, kroštule hvarske, kroštule bez jaja, kroštule s vrhnjem, prhke kroštule, kroštule s jednom vrstom brašna ili kombinacijom oštrog ... Hrvatski tradicionalni božićni kolači, premda na prvi pogled skromni iziskuju mnogo truda i spretnosti, ali rezultat je na koncu i više nego ukusan. Domaća makovnjača Potrebno vam je: 1/2 kg brašna, 2 žumanjka, kocka kvasca, 5 dkg šećera, kora pola limuna, mlijeko; Nadjev: 25 dkg maka, 6 dkg šećera, žlica meda, 4 dkg grožđica ... Tradicionalni božićni kolači.

Najčešće se pripremaju pogače, pletenice, kiflice, savijače i slične delicije. Ako tražite ideje što staviti na stol za Uskrs, mi vam donosimo 5 različitih recepata koji će vam pomoći u tome.

POVEZANE KNJIGE