Zelene piramide – Green piramids

Zelene piramide – Green piramids - Kišević, Enes | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kišević, Enes
DIMENZIJA
5,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Zelene piramide – Green piramids.pdf
ISBN
3701925075615

OPIS

Enes Kišević rođen je 01.05.1947 god. u Bosanskoj Krupi. Osnovnu školu i gimnaziju završio u Ključu. Diplomirao na Akademiji kazališne i filmske umjetnosti u Zagrebu 1971 god. Član je DHK-a i HDDU-a. Profesionalni je glumac i književnik. Igrao je u više kazališnih, filmskih i televizijskih drama. Dobitnik je značajnih književnih nagrada. Pjesme su mu prevedene na engleski, njemački, francuski, slovenski talijanski, turski, mađarski, arapski… Autor je dvadesetak knjiga poezije.

Dodaj u košaricu. Dodaj u listu želja. U odnosu na prvo izdanje od prije petnaest godina, ovo drugo, prošireno izdanje "Antidnevnika prisjećanja" Vladimira Devidéa, donosi stotinjak stranica do sada nepoznatih pojedinosti iz autorova života, i pojavljuje se i s novim naslovom - "Na krilima noćnog paunčeta".

Prvenstveno se koriste za kristaloterapije, Reiki ili Feng Shui energetsko pročišćavanje prostora i voda. Značenje piramida i svojstva ovog cijenjenog minerala vidite na donjim linkovima. zelene piramide .

POVEZANE KNJIGE