Zelene piramide – Green piramids

Zelene piramide – Green piramids - Kišević, Enes | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kišević, Enes
DIMENZIJA
8,19 MB
NAZIV DATOTEKE
Zelene piramide – Green piramids.pdf
ISBN
1151207387388

OPIS

Enes Kišević rođen je 01.05.1947 god. u Bosanskoj Krupi. Osnovnu školu i gimnaziju završio u Ključu. Diplomirao na Akademiji kazališne i filmske umjetnosti u Zagrebu 1971 god. Član je DHK-a i HDDU-a. Profesionalni je glumac i književnik. Igrao je u više kazališnih, filmskih i televizijskih drama. Dobitnik je značajnih književnih nagrada. Pjesme su mu prevedene na engleski, njemački, francuski, slovenski talijanski, turski, mađarski, arapski… Autor je dvadesetak knjiga poezije.

Prvenstveno se koriste za kristaloterapije, Reiki ili Feng Shui energetsko pročišćavanje prostora i voda. Značenje piramida i svojstva ovog cijenjenog minerala vidite na donjim linkovima. zelene piramide .

72,00 kn 80,00 kn ... Enes Kišević: ZELENE PIRAMIDE-GREEN PYRAMIDS, Prometej, Zagreb, 2008., 320 str. (Literarna biblioteka); www.prometej.net Haiku poezija japanske drevne provencijencije odolijeva stoljećima.

POVEZANE KNJIGE