101 pseći trik

101 pseći trik - Chalcy | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Chalcy
DIMENZIJA
8,37 MB
NAZIV DATOTEKE
101 pseći trik.pdf
ISBN
1516778115016

OPIS

101 pseći trik – Aktivnosti koje će vas zbližiti s psom i pružiti mu nove izazoveKyru i Chalcy prvi sam puta sreo kada sam radio jedan televizijski talent show namijenjen životinjama. Jedan od suradnika mi je spomenuo da je pronašla psa koji zna čitati! Sve ove godine koje sam proveo u radu i snimanju sa životinjama shvatio sam da ima vrlo pametnih pasa, no ovo je bilo nešto posebno. Naravno da su Kyra i Chalcy pobijedile u ovom televizijskom natjecanju, a zatim i u još nekoliko sljedećih! Posebno sam zapamtio dvije stvari: prvo, njihove osmijehe, te drugo, da su sve trikove izvodile zajedno. Kamere može natjerati ljude da se usredotoče samo na sebe i zaborave drugu polovicu tima, no Kyra i Chalcy su od prvog snimanja pa do kraja sve izvodile zajedno. Kad me je kasnije Kyra nazvala i rekla: Chalcy i ja pišemo knjigu!, nisam bio iznenađen. Moje je jedino pitanje bilo: A tko utipkava tekst?101 pseći trik je knjiga koja se u potpunosti temelji na timskom radu. Kyra i Chalcy izvode pozitivno motivirani trening i tehnike koje ga čine više zabavom nego obavezom. Svi su trikovi sačinjeni na način da kod vašeg psa razvijaju određene vještine, od mentalnih pa do fizičkih, a ujedno i razvijaju vaš prijateljski odnos i povjerenje.

Prikazuje se jedan rezultat. 101 Pseći trik 179,00 kn Dodaj u košaricu; Naklada Selman.

See more of 101 pseći trik on Facebook 101 PSEĆI TRIK. Cijena 140 kn ~ 19 € Pošalji poruku Veleprodajna cijena: Približno: Netto cijena: PDV: Šifra oglasa: 31905809 Podijeli Spremi Osnovne informacije Lokacija Osječko-baranjska, Osijek, Uske njive Stanje rabljeno.

POVEZANE KNJIGE