Fora je biti faca, zar ne? 5.izd.

Fora je biti faca, zar ne? 5.izd. - Pilić, Sanja | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pilić, Sanja
DIMENZIJA
11,8 MB
NAZIV DATOTEKE
Fora je biti faca, zar ne? 5.izd..pdf
ISBN
1060263160460

OPIS

Sanja Pilić dobila je drugu nagradu Večernjeg lista za kratku priču 1981. godine, drugu nagradu za radioigru O kome se to radi Radio-Študenta i revije Literatura 1990. (Slovenija), nagradu Grigor Vitez za knjigu O mamama sve najbolje (1990), nagradu Ivana Brlić- Mažuranić za knjigu Mrvice iz dnevnog boravka (1995) i za knjigu Zafrkancije, zezancije, smijancije i ludancije (2001) i ponovno nagradu Grigor Vitez za knjigu Sasvim sam popubertetio (2002), te nagradu Mato Lovrak za roman Što mi se to događa (2007). Roman Jesam li se zaljubila uvršten je na časnu listu IBBY-ja za 2008. godinu. Živi i radi u Zagrebu kao samostalna umjetnica. Sanja Pilić rođena je 1954. godine u Splitu. Osnovnu školu i Školu primijenjene umjetnosti završila je u Zagrebu. Na duhovit i mladima blizak način roman FORA JE BITI FACA, ZAR NE? govori o problemima četrnaestogodišnjeg Borne. Borna je odličan učenik, pristojan i lijepo odgojen tinejdžer koji se ne snalazi najbolje scurama.Shvaća da se mora promijeniti i postati „faca“. Promijenio je odjeću i frizuru, prijavio se na Facebook, naučio skejtat i osvojio Sonju… Kao i u svojim dosadašnjim romanima za djecu i mlade, autorica je i u romanu Fora je biti faca, zar ne? obradila teme koje su djeci bliske i s kojima sesusreću. Na taj se način lako mogu poistovjetiti s likovima.

Web-stranica ne može ispravno funkcionirati bez ovih kolačića. Naziv Davatelj usluge ...

Zaliha u klupskim centrima > Fora je biti faca, zar ne?Fran NemčićLikovi u knjiziImam 14 godina, odličan učenik, volim pomagati starijima i lijepo sam odgojen.Jako me zanimaju cure ali baš se i ne snalazim sa njima.Shvaćam da se moram promijeniti i to ću učiniti.Imam dvije starije sestre koje me gnjave kao i mama, a tata je davno otišao. Također imam psa FlokijaJa sam Mihael, ali zovite me Miha Imam kosu crnu ... Nakladnička kuća Mozaik knjiga jedna je od najvećih izdavača u Hrvatskoj te je prepoznata kao obiteljski nakladnik.

POVEZANE KNJIGE