Ključ za primjenu zakona privlačnosti

Ključ za primjenu zakona privlačnosti - Canfield, Jack | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Canfield, Jack
DIMENZIJA
5,81 MB
NAZIV DATOTEKE
Ključ za primjenu zakona privlačnosti.pdf
ISBN
3859939971918

OPIS

Jedan od najpoznatijih učitelja Zakona privlačnosti pruža nam ključ za otključavanje potencijala tog zakona u našem životu! Jack Canfield donedavno je bio najpoznatiji kao suautor niza bestselera pod nazivom Melem za dušu. Vodeći je američki stručnjak u poslovnom savjetovanju za poduzetnike, direktore korporacija i menadžere. Zahvaljujući svojim knjigama i seminarima pomogao je stotinama tisuća pojedinaca u ostvarenju njihovih snova. Kao jedan od najimpresivnijih duhovnih učitelja koji su sudjelovali u kreiranju Tajne, Jack Canfield je ovom knjigom otišao korak dalje. Precizno objašnjava kako možemo stvoriti uistinu čaroban život, tako da i u sebi i oko sebe uživamo u izvornom bogatstvu koje je oduvijek bilo u nama! Zakon privlačnosti je konačno pojednostavljen tako da ga svi mogu lako primijeniti u svom životu! Tajna nam je pomogla da shvatimo teoriju, otkrijemo da smo glavni kreatori svog života, a Ključ za primjenu Zakona privlačnosti nam pomaže da sve ono što piše u Tajni uspješno sprovedemo u praksu! Objašnjavajući kako funkcionira naš um, njegov svjesni i podsvjesni dio, Canfield nam pomaže da iskoristimo svoj puni potencijal. Uz brojne afirmacije, vizualizacije i druge tehnike, ova nam knjiga približava život naših snova na dohvat ruke! U ovom praktičnom priručniku koji nam može promijeniti život definiran je Zakon privlačnosti i njegova primjena. Mnogo prije nego što je počeo surađivati na seriji knjiga pod naslovom Melem za dušu, Jack Canfield je bio izvrstan motivacijski govornik i učitelj samopoštovanja. Sad, kad se Zakon privlačnosti sve dublje utiskuje u ljudsku svijest, Canfield nam pokazuje kako njegova načela možemo primijeniti u svakom dijelu svog života – od karijere i stvaralačkih djelatnosti, od zdravlja do financijskog napretka i uspješnih međuljudskih odnosa. U ovoj će knjizi čitatelji naučiti kako se trebaju pridržavati programa za stvaranje željenog života. Knjiga je ispunjena anegdotama, vježbama i praktičnim koracima, a autori nam otkrivaju da svi mi možemo ovladati temeljnim postavkama Zakona privlačnosti i stvoriti život svojih snova!!! Prevela: Radha Rojc Belčec

Rezultati pretrage. Prikaži sve Ključ za primjenu Zakona privlačnosti Jack Canfield donedavno je bio najpoznatiji kao suautor niza bestselera pod nazivom »Melem za dušu« i jedan je od istaknutijih američkih stručnjaka u biznisu zvanom «poslovno savjetovanju za poduzetnike, direktore korporacija i menadžere». Ključ za primjenu zakona privlačnosti je djelo autora Jack Canfield, nakladnika V.

Misli i energija koje odašiljete svemiru uvijek će vam u ovom ili onom obliku privlačiti stvari i iskustva koji odgovaraju odaslanim mislima i energiji. To je djelovanje Zakona ... Knjiga: Ključ za primjenu zakona privlačnosti, pisac: Jack Canfield, Alternativa, Popularna nauka, Psihologija, Tuzla, 22 KM, Izdavač: VBZ, strana: 152, Latinica ... - "Ključ za primjenu Zakona privlačnosti", Canfield, Jack.

POVEZANE KNJIGE