Mala vježbenica 1-8 (s uputama za roditelje)

Mala vježbenica 1-8 (s uputama za roditelje) - Šokota, Đurđica | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Šokota, Đurđica
DIMENZIJA
5,44 MB
NAZIV DATOTEKE
Mala vježbenica 1-8 (s uputama za roditelje).pdf
ISBN
1199527900938

OPIS

Oboji tri cvijeta istom bojom. Nacrtaj malo kose na tatinoj glavi i puno kose na Ivanovoj glavi. Izbroji pjegice i upiši njihov broj.Uz pomoć ovakvih zadataka vaše će dijete napraviti prve korake prema čudesnom svijetu računanja. Jednostavni i složeni zadaci koje će dijete otkriti u ovoj vježbenici prate predškolski i školski program. MEDALJE. Na prvoj stranici naći ćete 30 medalja kojima ćete nagraditi dijete. Zbog reljefnog izgleda one su poput pravih medalja. Neka ih dijete zalijepi na predviđeno mjesto čim dovrši zadatak. Tako učenje postaje pozitivno i zabavno iskustvo već od najranije dobi. ODGOJNO I ZABAVNO!

Svjesni smo da je situacija teška i stresna za sve nas, kako za vas roditelje, tako i za nas djelatnike škole, a i za djecu. ...

ZBIRKA PRIPREMA ZA ŠKOLU 1-7 MALA ŠKOLA - 5 do 6 GODINA PRVE VJEŽBE ČITANJA, PISANJA I RAČUNANJA Zadaci u ovoj vježbenici pomoći će vašem djetetu da na zabavan način razvija svoje sposobnosti. Matematika 1-8 - vježbe i listići za vježbanje matematike od 1. do 8.

POVEZANE KNJIGE