Mirisne ruže

Mirisne ruže - Rau, Heide | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rau, Heide
DIMENZIJA
10,31 MB
NAZIV DATOTEKE
Mirisne ruže.pdf
ISBN
7880656085225

OPIS

Mirisne ljepotice — mirisne ruže užitak su kako za oči, tako i za nos. Bilo da je riječ o klasičnom ružinom mirisu, blagim cvjetnim nijansama, osvježavajućim voćnim mirisima ili oporim aromatičnim mirisnim notama, mirisne ruže razbuđuju čula. Ako su zasađene zajedno s aromatičnim biljem, nastaju fascinantne kombinacije mirisa za svaki ukus.Ali mirisne ruže nude još više! Primjerice slasne marmelade, ružinu vodicu, ružino ulje ili potpuri, pa svoju čaroliju nude i u hladnom razdoblju godine.

Koriste se i za formiranje bordura, leja i živih ograda. Pogodne su i za sadnju u žardinjerama.

Započela je sezona ruža, a s njom i mogućnost pripreme ljekovitih pripravaka od nježnih latica ove raskošne kraljice cvijeća. Prikažite profile ljudi s imenom Udruga Mirisne Ruže. Pridružite se Facebooku, povežite se s Udruga Mirisne Ruže i ostalima koje možda poznajete.... Ruže su sađene u Vavilonskim vrtovima, Solomonovim vrtovima, Epikurovom vrtu u Atini, a ostrvo Rodos (ostrvo ruža) i Rodopi (planina ruža) su dobili ime po ovoj biljci.

POVEZANE KNJIGE