Njemačko-hrvatski i hrvatsko-njemački školski rječnik

Njemačko-hrvatski i hrvatsko-njemački školski rječnik - Miličević, Marijana | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Miličević, Marijana
DIMENZIJA
6,15 MB
NAZIV DATOTEKE
Njemačko-hrvatski i hrvatsko-njemački školski rječnik.pdf
ISBN
2964935939100

OPIS

Na 565 stranica u boji (nastavni predmeti, predmeti za školu, sport, trgovine, odjeća, životinje, voće, povrće, obroci) i uz ilustrirane dijaloge ovaj rječnik donosi više od 20 000 pojmova. Sadrži opširan i lako razumljiv pregled gramatike njemačkog jezika, kratice, tablice s nazivima brojeva, razlomaka i mjernih jedinica, političke karte i oznake za vrste riječi.

- Lokacija: Osnovna škola Dalj. Njemačko-hrvatski, hrvatsko-njemački školski rječnik / Marijana Miličević ; [ilustracije Boris Gračan]. Njemačko-hrvatski i hrvatsko-njemački prijevod za školski predmet.

Izvoz u RefWorks; Izvoz u EndNoteWeb; Izvoz u EndNote; Izvoz u MARC; Izvoz u MARCXML; Izvoz u RDF; Izvoz u BibTeX; Rječnik sadržava oko 5 000 riječi. Izbor riječi načinjen je prema njihovoj učestalosti u govornom jeziku.

POVEZANE KNJIGE