Oživite povijest Vikinzi

Oživite povijest Vikinzi - Macdonald, Fiona | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Macdonald, Fiona
DIMENZIJA
5,95 MB
NAZIV DATOTEKE
Oživite povijest Vikinzi.pdf
ISBN
7649359918770

OPIS

Odjenite se, jedite, pišite i igrajte se baš kao VikinziIzradite vikinšku kacigu. Pijuckajte slatko piće od jebuke. Obojite tkaninu na vikinški način. Sve knjige iz naklade OŽIVITE POVIJEST udružuju poučan tekst s izvrsnim praktičnim zadacima. Svaka knjiga iz ove biblioteke predstavlja mladim čitateljima jedno izuzetno zanimljivo povijesno razdoblje, upoznajući ih s tadašnjom hranom i pićem, odijevanjem, nastambama, vjerovanjima i svečanostima, obiteljskim životom i uređenjem društva. Napisali su ih priznati stručnjaci iz određenih područja. Savršene su za zadatke koji se rade kod kuće! U okvirima ‘JESTE LI ZNALI?’ navode se izazovne zanimljivosti. Slijedeći korak po korak, zadaci su popraćeni jednostavnim uputama i fotografijama.

Ali nakon otkrića tog jednog naselja, ništa drugo više nije pronađeno. 9 Fiona Macdonald, Vikinzi: oživite povijest, Biblioteka Kreativa, Zagreb 2008., str. 14.

Brandt, Srednjovjekovno doba povijesnog razvitka, str. 158.

POVEZANE KNJIGE