Teorija elastičnosti i plastičnosti

Teorija elastičnosti i plastičnosti - Herman, Krešimir T. | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Herman, Krešimir T.
DIMENZIJA
7,90 MB
NAZIV DATOTEKE
Teorija elastičnosti i plastičnosti.pdf
ISBN
2522914367230

OPIS

Knjiga obuhvaća gradivo iz područja linearne i nelinearne teorije elastičnosti i plastičnosti neprekinutih sredina, te predstavlja osnovnu literaturu za daljnja znanstvena istraživanja u općoj analizi naprezanja i deformacije, konstituciji materijala, jedinstvenoj formulaciji i rješavanju rubnih zadaća, modeliranju konstrukcija i analizi oštećenog kontinuuma mehanike loma. Namijenjena je studentima diplomskog i poslijediplomskog studija građevinarstva, strojarstva, brodogradnje, rudarstva, prirodnih i drugih srodnih studija. Konstruktorima, istraživačima i specijalistima u području ispitivanja materijala i konstrukcija te svima koji se bave analizom sigurnosti i trajnosti konstrukcija poslužit će ova knjiga kao siguran neophodnih za primjenu računalnih programa i analizu rezultata.

Vaša lista želja 0 Deformacijska teorija plastičnosti. Teorija tečenja.

Na ovoj stranici trenutno nije odabrana niti jedna anketa! ... CILJ KOLEGIJA: Upoznavanje studenata sa suvremenom aksiomatskom teorijom elastičnosti, zasnivanje teorije i modeliranje.

POVEZANE KNJIGE