Teorija elastičnosti i plastičnosti

Teorija elastičnosti i plastičnosti - Herman, Krešimir T. | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Herman, Krešimir T.
DIMENZIJA
8,46 MB
NAZIV DATOTEKE
Teorija elastičnosti i plastičnosti.pdf
ISBN
3473643445352

OPIS

Knjiga obuhvaća gradivo iz područja linearne i nelinearne teorije elastičnosti i plastičnosti neprekinutih sredina, te predstavlja osnovnu literaturu za daljnja znanstvena istraživanja u općoj analizi naprezanja i deformacije, konstituciji materijala, jedinstvenoj formulaciji i rješavanju rubnih zadaća, modeliranju konstrukcija i analizi oštećenog kontinuuma mehanike loma. Namijenjena je studentima diplomskog i poslijediplomskog studija građevinarstva, strojarstva, brodogradnje, rudarstva, prirodnih i drugih srodnih studija. Konstruktorima, istraživačima i specijalistima u području ispitivanja materijala i konstrukcija te svima koji se bave analizom sigurnosti i trajnosti konstrukcija poslužit će ova knjiga kao siguran neophodnih za primjenu računalnih programa i analizu rezultata.

MARC zapis - ID: 71607 ... Sveučilišni udžbenik Teorija elastičnosti i plastičnosti s metodama rješavanja zadaća pruža koncizan i organiziran prikaz teorijskih znanja iz područja elastičnog i plastičnog ponašanja materijala i konstrukcija koja su potrebna studentima građevinarstva. Veliki broj odabranih primjera Toggle navigation ... elastičnosti.

2) svi studenti (ponavljači) koji imaju ... U radu je obrađena tema teorija čvrstoće kao kriterija loma ili plastičnosti za homogene i izotropne materijale. U prvom dijelu je opisana teorijska pozadina potrebe za korištenjem teorija čvrstoća.

POVEZANE KNJIGE