Teorija elastičnosti i plastičnosti

Teorija elastičnosti i plastičnosti - Herman, Krešimir T. | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Herman, Krešimir T.
DIMENZIJA
3,92 MB
NAZIV DATOTEKE
Teorija elastičnosti i plastičnosti.pdf
ISBN
5837164900790

OPIS

Knjiga obuhvaća gradivo iz područja linearne i nelinearne teorije elastičnosti i plastičnosti neprekinutih sredina, te predstavlja osnovnu literaturu za daljnja znanstvena istraživanja u općoj analizi naprezanja i deformacije, konstituciji materijala, jedinstvenoj formulaciji i rješavanju rubnih zadaća, modeliranju konstrukcija i analizi oštećenog kontinuuma mehanike loma. Namijenjena je studentima diplomskog i poslijediplomskog studija građevinarstva, strojarstva, brodogradnje, rudarstva, prirodnih i drugih srodnih studija. Konstruktorima, istraživačima i specijalistima u području ispitivanja materijala i konstrukcija te svima koji se bave analizom sigurnosti i trajnosti konstrukcija poslužit će ova knjiga kao siguran neophodnih za primjenu računalnih programa i analizu rezultata.

Uvod u nižedimenzionalno modeliranje primjenom asimptotskih metoda. Teorija elastičnosti Iz sadržaja: Ravno naprezanje i ravna deformacija Ravni problemi u pravougaonim koordinatama Ravan problem u polarnim koordinatama.. Teorija elastičnosti ID: 0539 nosilac predmeta: Dinulović R. Mirko nivo studija: osnovne akademske studije ESPB: 6 oblik završnog ispita: pismeni+usmeni katedra: vazduhoplovstvo Publikacije - Metoda R-funkcija u zadaćama teorije elastičnosti i plastičnosti Sveučilište u Splitu - Fakultet građevinarstva, arhitekture i geodezije University of Split - Faculty of Civil Engineering, Architecture and Geodesy Stečena znanja su vezana za: analizu naponskog stanja, deformacija, i konstitutivnih jednačina elastičnih tela.

Autori: Krešimir T. Herman; Cijena: 250,00 kn Cijena bez PDV-a: 238,10 kn Iznos PDV-a: 11,90 kn.

POVEZANE KNJIGE