U zadnji čas

U zadnji čas - Mandić, Igor | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mandić, Igor
DIMENZIJA
6,4 MB
NAZIV DATOTEKE
U zadnji čas.pdf
ISBN
2070334940750

OPIS

U zadnji čas – Autobiografski reality showNajoštriji hrvatski publicist u svojoj bespoštednoj autobiografiji ne štedi ni sebe ni svoje protivnike. U zadnji čas nastavak je hvaljenog i nagrađivanog hita Sebi pod kožu. Mandić ponovo spretno prepleće aktualna zbivanja s prisjećanjima na davna vremena: odrastanje u Dalmaciji, studiranje u Zagrebu, novinarske početke, velike polemike s uglednim protivnicima iz kulture i politike. Nema milosti prema svojim protivnicima, ali ni prema sebi samome; ironičan je i na račun svoje mladenačke pregrijanosti. bahatosti, pretjeranih stavova; nerijetko se ruga samome sebi, a donosi i tuđe tekstove koji ga ironiziraju, ne koristeći se naknadnom pameću kako bi sebe predstavio pametnijim i ljepšim. Svojim kritičkim skalpelom Mandić prodire do srži otkrivajući i najintimnije sfere vlastite osobnosti. Dramatično je to i osobno svođenje računa koje se odvija pred očima publike kojoj je posvetio ne samo svoje autorsko djelovanje već je pred njom rastvorio hrabro i cijeli svoj život.

veljača 2021 23:45 . Kopirali ste poveznicu članka! Frenkie de Jong i Martin Braithwaite slave/Foto: REUTERS .

4. UHAPŠEN MANIJAK U JAGODINI: Hteo da namami devojčicu (12) u kola, pa joj autom preprečio put, dete pobeglo u zadnji čas! Crna Hronika 04.03.2021. 17:37h 04.03.2021.

POVEZANE KNJIGE