U zadnji čas

U zadnji čas - Mandić, Igor | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mandić, Igor
DIMENZIJA
10,92 MB
NAZIV DATOTEKE
U zadnji čas.pdf
ISBN
5952497240330

OPIS

U zadnji čas – Autobiografski reality showNajoštriji hrvatski publicist u svojoj bespoštednoj autobiografiji ne štedi ni sebe ni svoje protivnike. U zadnji čas nastavak je hvaljenog i nagrađivanog hita Sebi pod kožu. Mandić ponovo spretno prepleće aktualna zbivanja s prisjećanjima na davna vremena: odrastanje u Dalmaciji, studiranje u Zagrebu, novinarske početke, velike polemike s uglednim protivnicima iz kulture i politike. Nema milosti prema svojim protivnicima, ali ni prema sebi samome; ironičan je i na račun svoje mladenačke pregrijanosti. bahatosti, pretjeranih stavova; nerijetko se ruga samome sebi, a donosi i tuđe tekstove koji ga ironiziraju, ne koristeći se naknadnom pameću kako bi sebe predstavio pametnijim i ljepšim. Svojim kritičkim skalpelom Mandić prodire do srži otkrivajući i najintimnije sfere vlastite osobnosti. Dramatično je to i osobno svođenje računa koje se odvija pred očima publike kojoj je posvetio ne samo svoje autorsko djelovanje već je pred njom rastvorio hrabro i cijeli svoj život.

Nama je nekoliko recepata zapelo za oko: 1. Tjestenina s umakom od piletine i paprike.

I.M. 17.01.2021 @ 16:52 Silas, bivši trener Sportinga iz Lisabona (Foto: Afp) Jorge Manuel Rebelo Fernandes, puno poznatiji ... Nikolina Pišek otkrila detalje drame u zagrebačkom stanu: Ja i kćer smo otrovane, spasili su nas u zadnji čas...

POVEZANE KNJIGE