Diskretna analogna elektronika (1. svezak)

Diskretna analogna elektronika (1. svezak) - Brodić, Tomislav | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Brodić, Tomislav
DIMENZIJA
3,81 MB
NAZIV DATOTEKE
Diskretna analogna elektronika (1. svezak).pdf
ISBN
6144543706451

OPIS

Diskretna analogna elektronika – poluvodičke komponente i njihova primjena (sv. 1) Udžbenik Diskretna analogna elektronika (I. i II. svezak) prerađeno je i prošireno izdanje udžbenika Elektronički elementi i osnovni sklopovi koji je tiskan 1995. godine. On je još više prilagođen potrebama studenata visoko­školskih studija elektrotehnike, smjer elektrotehnika i smjer elektronika. U prvome svesku udžbenika obrađene su poluvodičke komponente i njihove jednostavne primjene, a u drugome svesku obrađeni su najvažniji osnovni elektronički sklopovi. U opisu gradiva prevladavaju fizikalna objašnjenja osnovnih načela uz uporabu jednostavnih matematskih izraza. Vjerodostojnosti objašnjenja pridonose brojčani primjeri uz svako poglavlje koji razvijaju osjećaj za redove veličina. Postavljena pitanja na kraju svakoga poglavlja omogućuju provjeru stupnja stečenih znanja. Sveobuhvatnost, koncepcija i način izlaganja čine knjigu prikladnom i za studente sveučilišnih elektrotehničkih studija pri izučavanju temeljnih kolegija iz elektronike, za đake viših razreda srednjih stručnih škola i za inženjere u praksi kao priručnik i podsjetnik.

Zulim i dr.: Elektronički sklopovi - zbirka zadatka, ISBN: 978-953--30638-7 ... ELEMENTI I SKLOPOVI TELEKOMUNIKACIJSKIH UREĐAJA (ANALOGNA ELEKTRONIKA) 60,00 kn dostupno. Dodaj.

; 24 cm. - Nakladnička cjelina (Udžbenici Sveučilišta u Rijeci = Manualia universitatis studiorum Fluminensis) UDK.

POVEZANE KNJIGE