Kako nacrtati što god poželite

Kako nacrtati što god poželite - Linley, Mark | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Linley, Mark
DIMENZIJA
11,27 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako nacrtati što god poželite.pdf
ISBN
1704833912294

OPIS

Svatko može naučiti crtati! Mark Linley pobudit će u vama želju da uzmete olovku u ruku i stvorite magično remek-djelo. Njegovo pozitivno stajalište jamči brze i konkretne rezultate i sve veće samopouzdanje.Naučite kako pravilno opažati i ispravno predočiti osnovni obris. Pridržavate li se ključnih pravila i praktičnih savjeta, vaš će se crtež pretvoriti u pravo umjetničko djelo! Obračunajte se s krajolicima! Saznajte kako jednostavno prikazati građevine! Uhvatite se u koštac s mačkama! Pripitomite divlje životinje! Bacite se i na ljude! Naučit ćete kako postići zapanjujuću sličnost ili kako ih karikirati u stripovske likove. Povežite sva stečena znanja i u tili čas postat ćete pravi stručnjak!

Postizanje sličnosti kod crtanja portreta. 60,00 kn Dodaj u košaricu.

u 20:38 Do isteka još ... Prvo pravilo za vezu s oženjenim muškarcem jest: nikada ne biste trebali biti u vezi s oženjenim muškarcem. S tim bismo mogli započeti te odmah i završiti ovu temu, no kako se tog pravila mnoge žene ne drže, malo ćemo se zadubiti u sve dubioze veza s oženjenim muškarcima kako biste (ako ste u takvoj vezi) možda ipak razmislili o tome koliko ste zapravo ispunjeni. Danas, kada imate mogućnost snimati i slikati što god poželite i to bez imalo muke, teško da si možete i zamisliti da su bile potrebne stotine godina eksperimentiranja prije nego što je sve to postalo tako moguće.

POVEZANE KNJIGE