Kako nacrtati što god poželite

Kako nacrtati što god poželite - Linley, Mark | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Linley, Mark
DIMENZIJA
7,43 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako nacrtati što god poželite.pdf
ISBN
2063060400156

OPIS

Svatko može naučiti crtati! Mark Linley pobudit će u vama želju da uzmete olovku u ruku i stvorite magično remek-djelo. Njegovo pozitivno stajalište jamči brze i konkretne rezultate i sve veće samopouzdanje.Naučite kako pravilno opažati i ispravno predočiti osnovni obris. Pridržavate li se ključnih pravila i praktičnih savjeta, vaš će se crtež pretvoriti u pravo umjetničko djelo! Obračunajte se s krajolicima! Saznajte kako jednostavno prikazati građevine! Uhvatite se u koštac s mačkama! Pripitomite divlje životinje! Bacite se i na ljude! Naučit ćete kako postići zapanjujuću sličnost ili kako ih karikirati u stripovske likove. Povežite sva stečena znanja i u tili čas postat ćete pravi stručnjak!

Papir nosite sa sobom u džepu da biste crtali kad god vam se prohtije i raspoložen za to. Ezop antikvarijat > Knjige > Umjetnost > Likovna umjetnost > Kako nacrtati što god poželite. Kategorije.

Naučite kako pravilno opažati i ispravno predočiti osnovni obris. Prvo su od malih nogu dijelili ljubav prema istom sportu, a onda su počeli stvarati umjetnost. Ivo i Mak restauriraju stare tenisice i rade 'custom made', crtaju po njima što god poželite, od zmajeva do tekstova pjesama Svatko može naučiti crtati.

POVEZANE KNJIGE