Organski dom

Organski dom - Richardson, Rosamond | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Richardson, Rosamond
DIMENZIJA
9,65 MB
NAZIV DATOTEKE
Organski dom.pdf
ISBN
6876270823823

OPIS

Knjiga “Organski dom”, autorice Rosamond Richardson praktični je priručnik za održavanje životnog prostora bez štetnih tvari, gdje se nalaze svi odgovori na najaktualnija pitanja o očuvanju okoliša u potrošačkom društvu. Gdje nabaviti prirodne materijale za opremanje doma, kako održavati čistoću u kući bez kemijskih sredstava za čišćenje, kako dojenče zaštititi od alergija okružujući ga prirodnim materijalima, kako održavati vlastito zdravlje konzumirajući hranu koja je nezagađena pesticidima i teškim metalima, kako izraditi masku ili kremu za lice od prirodnih sastojaka, samo su neke od tema kojima se autorica bavi u ovoj knjizi dajući pritom lako primjenjive upute i savjete sa ciljem poboljšanja kvalitete života svakog čitatelja i povećanja svjesnosti našeg utjecaja na okoliš. Rosamond Richardson je britanska autorica, koja od sredine osamdesetih godina živi na engleskom seoskom imanju, reciklirajući otpad, koristeći organske proizvode i električnu energiju iz obnovljivih izvora. Hrvatsko izdanje “Organskog doma” donosi i popis web stranica na hrvatskom jeziku na kojima čitatelj može naći više informacija o uštedi energije, prirodnim materijalima za opremanje doma, o organskom uzgoju hrane, njezi kućnih ljubimaca, zbrinjavanju i recikliranju otpada, prirodnom liječenju te o njezi dojenčadi.

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Organski vrtlari svoje vrtove obrađuju tako da oponašaju prirodu, postupno dovodeći sav biljni i životinjski svijet u prirodnu ravnotežu. Svaki organski vrtlar koji je upoznat s organskim načelima vrtlarenja svoj vrt promatra kao jedinstvenu i savršenu cjelinu biljnih i životinjskih organizama te jača i maksimalno koristi sve ... Hrvatsko izdanje Organskog doma donosi i popis web stranica na hrvatskom jeziku na kojima čitatelj može naći više informacija o uštedi energije, prirodnim materijalima za opremanje doma, o organskom uzgoju hrane, njezi kućnih ljubimaca, zbrinjavanju i recikliranju otpada, prirodnom liječenju te o njezi dojenčadi. ORGANSKI DOM - priručnik za održavanje zdravog životnog prostora bez štetnih tvari Organski dom.

Ne unosite otrove u svoj dom. Ne nasjedajte reklamama i svemu što vam nude.

POVEZANE KNJIGE