Uvod u ekonometrijsku analizu

Uvod u ekonometrijsku analizu - Bahovec, Vlasta | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bahovec, Vlasta
DIMENZIJA
10,37 MB
NAZIV DATOTEKE
Uvod u ekonometrijsku analizu.pdf
ISBN
3021161397562

OPIS

Knjiga je namijenjena prvenstveno studentima ekonomskih fakulteta, ali i svima onima koji u svom stručnom i znanstvenom radu nailaze na probleme razumijevanja i primjene ekonometrijsko statističkih metoda. Napisana je s ciljem da čitatelja uvede u teoriju i primjenu ekonometrije, te omogući ovladavanje praktičnim vještinama potrebnim za adekvatnu statističku analizu ekonomskih pojava i interpretaciju dobivenih rezultata. Na temelju ilustrativnih primjera koji se odnose na realne pojave nastoje se objasniti osnovni pojmovi i primjena ekonometrijske analize u praksi. analiza i interpretacija kompjutorskih ispisa ključni su dio knjige. Nedostatak literature iz ovog područja na hrvatskom jeziku daje dodatno značenje ovoj knjizi.

Bibliographic information. Title: Uvod u ekonometrijsku analizu Mrežna usluga NUK: Novo u Knjižnici služi kako bi korisnici mogli pratiti pristizanje građe (knjiga, CD-a, DVD-a i kartografsku građu) ...

Ekonometriju mo µzemo de-nirati kao znanstvenu disciplinu koja se bavi empiriµckim dokazivanjem ekonomskih zakona de-niranih u ekonomskoj teoriji. Usko je vezana uz discipline: ekonomska teorija, matematiµcka ekonomija i ekonomska statistika. Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Uvod u ekonometrijsku analizu autora Bahovec, Vlasta, Erjavec, Nataša.

POVEZANE KNJIGE