Mir: odlučite ostvariti cilj

Mir: odlučite ostvariti cilj - Kaith, George | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kaith, George
DIMENZIJA
6,53 MB
NAZIV DATOTEKE
Mir: odlučite ostvariti cilj.pdf
ISBN
8691526002609

OPIS

Mir se ne stvara za pregovaračkim stolom ili pomoću sporazuma, već u ljudskim srcima. Pravi se mir može graditi samo na četverostrukom poretku istine, pravde, ljubavi i slobode.Jeste li zabrinuti za mir u svijetu? Evo vam onda savjet Herba Danielsa: Ne prihvaćajte rješavanje suviše velikog problema. Veliki problem se skoro uvijek može podijeliti na manje, zalogajima slične probleme. Prije rješavanja problema svjetskog mira, bolje bi bilo da se sprijateljite sa svojim susjedom.Premda ispravno ponašanje uvijek ne uspijeva, ono daje mir vašem srcu.

Prijava Registracija Zaboravljena lozinka. Vaša lista želja 0 Od momenta kada se odlučite za cilj na kome ćete raditi, vi automatski postajete uspješna osoba.

Knjige Top 20. Zanrovi Pravo; Novogodišnji poklon paketi; Strane knjige; Komična fantastika; Za poklon; Arhitektura i dizajn; Kompjuteri i internet; Teologija; Marketing i menadžment; Ekologija ... Od momenta kada se odlučite za cilj na kome ćete raditi, vi automatski postajete uspješna osoba.

POVEZANE KNJIGE