Mir: odlučite ostvariti cilj

Mir: odlučite ostvariti cilj - Kaith, George | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kaith, George
DIMENZIJA
4,42 MB
NAZIV DATOTEKE
Mir: odlučite ostvariti cilj.pdf
ISBN
1196941053919

OPIS

Mir se ne stvara za pregovaračkim stolom ili pomoću sporazuma, već u ljudskim srcima. Pravi se mir može graditi samo na četverostrukom poretku istine, pravde, ljubavi i slobode.Jeste li zabrinuti za mir u svijetu? Evo vam onda savjet Herba Danielsa: Ne prihvaćajte rješavanje suviše velikog problema. Veliki problem se skoro uvijek može podijeliti na manje, zalogajima slične probleme. Prije rješavanja problema svjetskog mira, bolje bi bilo da se sprijateljite sa svojim susjedom.Premda ispravno ponašanje uvijek ne uspijeva, ono daje mir vašem srcu.

Postoji način i put dostupan svakom čovjeku. Naučite više. Svaki cilj koji postavljate treba biti dobar, kako za vas tako i za druge.

Razgovarajte o svom snu. Nakon što postavite cilj, podijelite to s drugima kako bi poslali poruku svemiru da ste ozbiljni u vezi tog cilja i kako bi dobili podršku od svojih najmilijih. Danas ćemo vam reći o tome što je samohipnoza, kako je korisna svakoj osobi.

POVEZANE KNJIGE