Sinkrone linije

Sinkrone linije - Airaudi, Oberto | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Airaudi, Oberto
DIMENZIJA
12,83 MB
NAZIV DATOTEKE
Sinkrone linije.pdf
ISBN
6647998031531

OPIS

Sinkrone linije – energetski tokovi zemlje Sinkrone linije su ceste života, mreža energetskih putova koji obavijaju planet Zemlju i spajaju sve planete na kojima postoji život. To su tokovi energije koji privlače velike sile u svemiru. Radi se o posebnim sredstvima komunikacije koja mogu pojačati i proširiti emocije. Njima protječu informacije koje dopiru do svih živih bića, neovisno o jeziku kojim govore, budući da djeluju po načelu sklada i odraza. Sinkrone linije prolaze planetom ocrtavajući ceste koje spajaju međusobno jako udaljene točke. Ova ih knjiga opisuje te uz pomoć mapa i crteža prikazuje njihove tokove i funkcije. Na temelju podataka dobivenih detaljnim istraživanjem ovih linija, moguće je izvući veliku količinu informacija koje nam dopuštaju da na jedan drugačiji, novi način interpretiramo povijesne događaje.

Dakle, linije su znatno starije od planina i planine su se oblikovale prema linijama, a ne obrnuto. Iz toga proizlazi da bi se linije, u slučaju mogućeg nestanka, eksplozije ili bilo kakvog ... Osim Sinkrone linije Adapter, SLA ima druga značenja.

Plošna linija je nacrtana (narisana) na plohi (npr. papiru) te može graditi likove (čvrsto ograđivati oblike, odvajati ih od pozadine) ili ih razgrađivati (spajati ih s pozadinom, kao sjena u fotografiji).Svaka linija je trag pokreta rukom nekim sredstvom (olovka, tuš, kreda, itd.) na plohi ... SINKRONE LINIJE Oberto Airaudi-Falco Kaže da su Sinkrone Linije ceste života, mreža energetskih putova koji obavijaju planet Zemlju i međusobno spajaju... Kupite knjigu TAJNE NEOGRANIČENE ENERGIJE autora: Sal Rachele u nakladi Harša vl.

POVEZANE KNJIGE