Vodič kroz lektiru za niže razrede osnovne škole posebno izdanje

Vodič kroz lektiru za niže razrede osnovne škole posebno izdanje - Uskoković, Davor | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Uskoković, Davor
DIMENZIJA
11,95 MB
NAZIV DATOTEKE
Vodič kroz lektiru za niže razrede osnovne škole posebno izdanje.pdf
ISBN
7350895094198

OPIS

Vodič kroz lektiru za niže razrede osnovne škole posebno izdanje

Knjige će prilikom povrata ostavljati u kutiji pokraj pulta. Vodić kroz lektiru za više razrede osnovne škole,Davor Uskoković ,Specijalno izdanje za Večernji list. Meki uvez.

razreda osnovne škole, njihovim roditeljima i nastavnicima bosanskog jezika, a donosi niz korisnih informacija vezanih uz književna djela koja čine uobičajenu osnovnoškolsku lektiru. Matematika 1-4 je edukativni, interaktivni program za ponavljanje i vježbanje matematike od prvog do četvrtog razreda OŠ te usklađen s nastavnim programom za osnovne škole. Kompletno gradivo matematike za niže razrede osnovne škole u interaktivnom obliku uz mogućnost ispisivanja listića sa zadacima sa ili bez rješenja. Uz učilicu s više od 700 tematskih zadataka unutar programa se nalazi i učionica za ponavljanje i vježbanje gradiva iz matematike, Vodič kroz lektiru za čitanje s razumijevanjem te igralište s 8 igara za vježbanje memorije, logike i motorike. Vodič kroz lektiru namijenjen je ponajprije učenicima srednjih škola, a donosi obilje informacija vezanih uz književna djela koja čine uobičajenu srednjoškolsku lektiru.

POVEZANE KNJIGE