Vodič kroz lektiru za niže razrede osnovne škole posebno izdanje

Vodič kroz lektiru za niže razrede osnovne škole posebno izdanje - Uskoković, Davor | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Uskoković, Davor
DIMENZIJA
11,15 MB
NAZIV DATOTEKE
Vodič kroz lektiru za niže razrede osnovne škole posebno izdanje.pdf
ISBN
5306516238346

OPIS

Vodič kroz lektiru za niže razrede osnovne škole posebno izdanje

Kompletno gradivo matematike za niže razrede osnovne škole u interaktivnom obliku uz mogućnost ispisivanja listića sa zadacima sa ili bez rješenja. Uz učilicu s više od 700 tematskih zadataka unutar programa se nalazi i učionica za ponavljanje i vježbanje gradiva iz matematike, Vodič kroz lektiru za čitanje s razumijevanjem te igralište s 8 igara za vježbanje memorije, logike i motorike. Vodič kroz lektiru namijenjen je ponajprije učenicima srednjih škola, a donosi obilje informacija vezanih uz književna djela koja čine uobičajenu srednjoškolsku lektiru. VODIČ se sastoji od pet cjelina koje na jasan i pregledan način, abecednim redom, donose: I.

A u dodatku nalaze se osnovne upute za pisanje dnevnika čitanja. Sedmo izdanje. Zadatci za dodatnu nastavu; Podsjetnici, repetitoriji i priručnici; Priručnici za maturu; Lektira na stranom jeziku; Vodiči kroz lektiru; Učenje hrvatskoga jezika za strance; Boravak; Ostalo; Predškola.

POVEZANE KNJIGE