Michelle Obama – biografija

Michelle Obama – biografija - Mundy, Liza | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mundy, Liza
DIMENZIJA
8,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Michelle Obama – biografija.pdf
ISBN
1768503180618

OPIS

Tko je žena koju Barack Obama zove “šefica”?Ona zna biti zabavna, oštra na jeziku, srdačna i netaktična, izričita i zahtjevna. Tko je žena koju Barack Obama naziva »šeficom«? Na ovo pitanje odgovara Liza Mundy, novinarka Washington Posta, ponudivši u ovoj biografiji veoma zanimljiv i precizan portret Prve dame SAD-a. Michelle je odrasla u južnom dijelu Chicaga, kao kći komunalnog radnika i majke domaćice, na Princeton se upisala u jeku rasprave o pozitivnoj diskriminaciji, a zatim školovanje nastavila na Pravnom fakultetu Sveučilišta Harvard. Tu se je osjećala daleko prihvaćenijom i, zajedno sa kolegama, radije bavila volontiranjem u korist siromašnih nego jurnjavom za nagradama. Biografija sadržava i niz pojedinosti iz braka najdinamičnijeg para u suvremenoj politici, koje pokazuju koliko se dobro nadopunjavaju njih dvoje: Michelle, savršeno organizirana osoba koja ulijeva strahopoštovanje, pragmatičarka koja se strogo pridržava plana, i Barack, politički šarmer sklon introspekciji koji nije u stanju baciti čarape u prljavo rublje ali stremi ka zvijezdama. Liza Mundy članica je novinarskog tima Washington Posta, u kojem više od jednog desetljeća piše o temama kao što su politika, popularna kultura i ženska pitanja.

She has been married to Barack Obama since October 3, 1992. They have two children. Tko je žena koju američki predsjednik i nobelovac Barack Obama zove "gazda"? Naravno, njegova supruga, a to se saznaje iz jedne od prvih i, po mnogima, jedne od najboljih biografija Michelle Obame, koju je napisala novinarka Liza Mundy.Premda je s njom razgovarala samo jednom, Liza Mundy je kroz više od stotinu iscrpnih intervjua s njezinim bliskim rođacima i suradnicima detaljno i ... Biografija sadržava i niz pojedinosti iz braka najdinamičnijeg para u suvremenoj politici, koje pokazuju koliko se dobro nadopunjavaju njih dvoje: Michelle, savršeno organizirana osoba koja ulijeva strahopoštovanje, pragmatičarka koja se strogo pridržava plana, i Barack, politički šarmer sklon introspekciji koji nije u stanju baciti ... Barack Obama - biografija .

(Honolulu, Havaji, SAD, 4. kolovoza 1961.), američki političar (Demokratska stranka), bivši predsjednik SAD-a, na dužnosti od 20.

POVEZANE KNJIGE