Novi jadi Adriana Molea

Novi jadi Adriana Molea - Townsend, Sue | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Townsend, Sue
DIMENZIJA
7,14 MB
NAZIV DATOTEKE
Novi jadi Adriana Molea.pdf
ISBN
7507873433876

OPIS

Novi jadi Adriana Molea logičan su nastavak o sudbini glavnoga junaka romana Tajni dnevnik Adriana Molea koji je postigao fantastičan uspjeh u Engleskoj, Hrvatskoj i u svijetu.Adrian je sada malo stariji i zreliji pa su i njegovi problemi malo drugačiji. Sada u njima osim seksa ima sve više politike. Ponovno pratimo ironično iskazane Adrianove opservacije o ljubavi, obitelji, književnosti kao i o društvenim i moralnim vrijednostima okružujućeg svijeta.

Roman je zapravo njegov vlastiti dnevnik u kojem se nižu njegove misli i ... Novi jadi Adriana Molea - Novi jadi Adriana Molea logičan su nastavak o sudbini glavnoga junaka romana Tajni dnevnik Adriana Molea koji je postigao fantastičan uspjeh u Engleskoj, Hrvatskoj i u svijetu. Adrian je sada malo stariji i zreliji pa su i njegovi problemi malo drugačiji.

Budući da je njen roman "Tajni dnevnik Adriana Molea" doživio neočekivan uspjeh, logičan slijed je bio pisanje drugog romana. Međutim, "Novi jadi Adriana Molea" nisu jedini nastavak, autorica je napisala i sljedeće nastavke: "Adrian Mole na pragu ... SUE TOWNSEND / NOVI JADI ADRIANA MOLEA.

POVEZANE KNJIGE