Novi jadi Adriana Molea

Novi jadi Adriana Molea - Townsend, Sue | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Townsend, Sue
DIMENZIJA
9,89 MB
NAZIV DATOTEKE
Novi jadi Adriana Molea.pdf
ISBN
3401333072856

OPIS

Novi jadi Adriana Molea logičan su nastavak o sudbini glavnoga junaka romana Tajni dnevnik Adriana Molea koji je postigao fantastičan uspjeh u Engleskoj, Hrvatskoj i u svijetu.Adrian je sada malo stariji i zreliji pa su i njegovi problemi malo drugačiji. Sada u njima osim seksa ima sve više politike. Ponovno pratimo ironično iskazane Adrianove opservacije o ljubavi, obitelji, književnosti kao i o društvenim i moralnim vrijednostima okružujućeg svijeta.

SUE TOWNSEND Novi jadi Adriana Molea S engleskoga preveo "Novi jadi Adriana Molea" je moderni roman engleske spisateljice Sue Townsend. Budući da je njen roman "Tajni dnevnik Adriana Molea" doživio neočekivan uspjeh, logičan slijed je bio pisanje drugog romana.

Adrian je sada malo stariji i zreliji pa su i njegovi problemi malo drugačiji. Sada u njima osim seksa ima sve više politik Novi jadi Adriana Molea Tekstualna građa, tiskana .

POVEZANE KNJIGE