O umijeću ljubavi

O umijeću ljubavi - Shakespeare, William | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Shakespeare, William
DIMENZIJA
6,21 MB
NAZIV DATOTEKE
O umijeću ljubavi.pdf
ISBN
7119681068349

OPIS

Ilustrirano izdanje najljepših ljubavnih odlomaka u Shakespeareovim dramama i poezijama Novo ilustrirano izdanje najljepših, najvažnijih i najintrigantnijih ljubavnih odlomaka u Shakespeareovim dramama i poeziji, uz bilješke s pojašnjenjem, popraćeni poučnim uvodom kao i kraćim prikazom svakog djela iz kojeg se navodi ulomak. Osim majstorskim prijevodom, Mate Maras, ugledni prevoditelj Shakespearovih djela, ovu je knjigu obogatio sjajnim pogovorom o povijesti prevođenja Shakespearea na hrvatski. Cijelu knjigu krasi 75 probranih umjetničkih slika koje vjerno dočaravaju atmosferu vanvremenskih stihova s univerzalnim porukama koje su danas jednako životne kao i kada su napisane.

William Shakespeare. William Shakespeare: O umijeću ljubavi - Ilustrirano izdanje najljepših ljubavnih odlomaka u shakespeareovim dramama i poezijama, tvrdi uvez. O umijeću ljubavi je ilustrirano izdanje najljepših, najvažnijih i najintrigantnijih ljubavnih odlomaka u Shakespeareovim dramama i poeziji.

William Shakespeare: O umijeću ljubavi - Ilustrirano izdanje najljepših ljubavnih odlomaka u shakespeareovim dramama i poezijama, tvrdi uvez. O umijeću ljubavi je ilustrirano izdanje najljepših, najvažnijih i najintrigantnijih ljubavnih odlomaka u Shakespeareovim dramama i poeziji. Uz bilješke s pojašnjenjem, popraćeni poučnim uvodom kao i kraćim prikazom svakog djela iz kojeg se navodi ulomak. Čak i više negoli bilo koje umijeće, ljubav zahtijeva stvarni uvid i razumijevanje.

POVEZANE KNJIGE