Prodano

Prodano - Fazinić, Vanja | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Fazinić, Vanja
DIMENZIJA
5,37 MB
NAZIV DATOTEKE
Prodano.pdf
ISBN
5571466480029

OPIS

Roman Prodano bavi se problemima suvremene žene koja u promijenjenim društvenim okolnostima traži nove načine samo-ostvarenja. Junakinja ovog romana je žena 21. stoljeća – ona je upravo jednaka muškarcima za razliku od njenih književnih prethodnica koje su prolazile trnovit put u potrazi za autonomnom egzistencijom i društvenim priznanjem ili barem društvenom tolerancijom. Međutim, ovaj roman otkriva naličje odnosa hrvatskog društva prema ženi jer junakinja svjedoči o tome da se žena usprkos pravnoj nejednakosti i dalje definira kroz prizmu tradicionalnih kulturoloških stereotipa. Usprkos tome što je protagonistica ovog romana visoko obrazovana i iznimno sposobna osoba, njenu karijeru određuje prije svega njen rodni identitet i svim njenim nastojanjima usprkos, nikada ne uspijeva zauzeti mjesto koje joj stvarno pripada. Muški svijet u koji zakoračuje onog dana kad se zapošljava u velikoj tvrtki određuje ritam ne samo njenog poslovnog, već i privatnog života

U pitanju je survival igra s otvorenim svijetom inspiriranim nordijskom mitologijom u kojoj igrači imaju zadatak ubiti Odinove drevne suparnike i uvesti red u Valheim. Prenova in prodaja za začetnike: Prodano Flipping 101 with Tarek El Moussa: Going Off the Market Oglejte si na TViN Razvedrilni / Resničnostna TV , 1 . sezona, 9 .

Riječ je o odmaralištu u kojem su nekad ljetovali petrinjski mališani, a koje je na 41. sjednici Gradskog vijeća 17.

POVEZANE KNJIGE