Sigurnost i zaštita na radu u biomedicinskoj djelatnosti

Sigurnost i zaštita na radu u biomedicinskoj djelatnosti - Brumen, Vlatka | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Brumen, Vlatka
DIMENZIJA
3,83 MB
NAZIV DATOTEKE
Sigurnost i zaštita na radu u biomedicinskoj djelatnosti.pdf
ISBN
3332172157825

OPIS

Stjecanje osnovnih znanja o načelima i načinima provedbe zaštite zdravlja radnika i rada na siguran način svrha je ovog Priručnika. Zbog relativno dugog procesa pripreme, u ovom izdanju nisu obrađene promjene zakona i propisa koje su se u međuvremenu dogodile i koje su najavljene za slijedeće izdanje, no to ne dovodi u pitanje osnovnu svrhu i temeljne poruke ovog Priručnika. Dinamično multidisciplinarno znanstveno i stručno područje zdravlja i sigurnog rada opisano sa stajališta stručnjaka, čini ovaj Priručnik zanimljivim i korisnim ne samo djelatnicima sektora već i svakom laičkom čitatelju.

Alati korisnika Otkrijte mogućnosti portala Bika.net - registrirajte se! ... Tvrtke po djelatnosti.

Zaštita i zdravlje na radu podrazumijeva obezbjeđivanje uslova na radu koji ne dovode do povreda, profesionalnih bolesti, bolesti u vezi sa radom i koji stvaraju pretpostavke za punu fizičku i psihičku zaštitu zaposlenih. (1) U skladu s posebnim propisima, koji uređuju sigurnost i zaštitu zdravlja na radu, poslodavac mora osigurati odgovarajući zdravstveni nadzor onih radnika, za koje su rezultati procjene rizika iz članka 5. ovoga Pravilnika ukazali na rizike po zdravlje zbog izloženosti opasnim kemikalijama na radu. • Pomoć pri registrovanju posebnih djelatnosti • Dozvole za specifične djelatnosti • Savjetovanje u postupcima u ekologiji ...

POVEZANE KNJIGE