Smrt Bunnya Munroa

Smrt Bunnya Munroa - Cave, Nick | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cave, Nick
DIMENZIJA
10,38 MB
NAZIV DATOTEKE
Smrt Bunnya Munroa.pdf
ISBN
3282414377255

OPIS

Nick Cave, mračni bard rocka i jedna od najutjecajnijih ikona suvremene kulture, u svom drugom, dugoočekivanom romanu još jednom potvrđuje svu raskoš svojih raznorodnih talenata! Smrt Bunnya Munroa je mahnita priča o netom obudovjelom trgovcu kozmetičkim proizvodima, svojevrsnom bludnom sinu opsjednutom nebrojenim seksualnim i inim zastranjenjima; o njegovom alegorijskom putovanju na kraj noći u potrazi za vlastitom dušom i fantazmagoričnoj transformaciji iz razvratnog ševca preko promućurnog trgovca u živog mrtvaca… Nakon ovako kvalitetnog, žestokog i modernog uratka, definitivno više nema dvojbe da Cave visoko postavlja letvicu svoje nove, posve ozbiljne književne karijere. Jer, ovo je dobar i zaokružen, ali prije svega, neobično dojmljiv i duboko potresan roman – pravo otkriće za površne poznavatelje Caveova stvaralačkog opusa, a ultimativna lektira za fanove. Riječju: književni događaj par (s)excellence! Kad bi zaključali Cormaca McCarthya, Franza Kafku i Bennya Hilla u priobalni apartman u Brightonu, vjerojatno bi izašli s nečim poput Bunnya Munroa… Caveov roman se nameće kao snažno djelo… štivo koje osvaja…IRVINE WELSH

224 str. Meki uvez Osobno preuzimanje u Zagrebu li slanje Tisak paketom (troškove snosi kupac) „Smrt Bunnya Munroa" autora Nicka Cavea u izdanju „Šarenog dućana" Knjigu će predstaviti: mr.sc.

Pronađite djelo na webshopu Knjižare Ljevak. Smrt Bunnya Munroa je mahnita priča o netom obudovjelom trgovcu kozmetičkim proizvodima, svojevrsnom "bludnom sinu" opsjednutom nebrojenim seksualnim i inim zastranjenjima; o njegovom alegorijskom "putovanju na kraj noći" u potrazi za vlastitom dušom i fantazmagoričnoj transformaciji iz razvratnog ševca preko promućurnog trgovca u ... Nick Cave SMRT BUNNYA MUNROA (t.u.) Naša ponuda može se pretraživati na temelju dva osnovna principa: Pretraga korištenjem tražilice koja je strukturirana tako da se na početku upisivanja željenog pojma u samom polju tražilice u padajućem izborniku pojavljuju rezultati koje je moguće odabrati ili upisivanjem cijelog pojma i odabirom polja Pretraži albumi, recenzije, diskografija, diskografije, album, recenzija, glazbena recenzija, recenzija albuma, kompilacija, kompilacije, box-set, CD, knjiga, vinil, LP, bend ... smrt-bunnya-munroa U sklopu programa "Carne del Carnaro", voditelj Boris Perić ugostio je 10. svibnja prevoditelja Denisa Peričića te su zajedničkim snagama predstavili roman Nicka Cavea "Smrt Bunnya Munroa", u izdanju nakladničke kuće "Šareni dućan". Nick Cave, "Smrt Bunnya Munroa" Nick Cave, "Smrt Bunnya Munroa" Dakle, radi se opet o romanu koji obrađuje seks i nasilje.

POVEZANE KNJIGE