Strah od pletenja

Strah od pletenja - Rudan, Vedrana | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rudan, Vedrana
DIMENZIJA
4,41 MB
NAZIV DATOTEKE
Strah od pletenja.pdf
ISBN
6488419122163

OPIS

Knjiga o hrvatskim političarima i svemu što su nam lagali – 100% necenzurirano!Urednik ove knjige Vladimir Arsenijević naredio mi je da napišem ovaj Uvod. “Dovoljno je pet rečenica.”Ovo su tekstovi iz Ferala i Nacionala objavljeni između 1999. i 2008. godine. Ferala više nema. Vlasnik Nacionala Ivo Pukanić je ubijen. Mračni likovi koji su u mojim prastarim tekstovima bili hrvatski političari i zločinci i danas su hrvatski političari i zločinci. Hrvatski popovi koji su u mojim prastarim tekstovima bili lažljivci, licemjeri i manipulatori i danas su lažljivci, licemjeri i manipulatori. NATO koji je u mojim pričama bio gadna, jeziva, daleka hrvatska budućnost danas je gadna, jeziva hrvatska sadašnjost. Zla dječica iz mojih starih priča danas su zli ljudi. Moji junaci, loši jebači iz dvije tisuće i prve, i danas loše jebu. Presretna sam što moje priče drže vodu, prežalosna što se ništa ne mijenja na bolje. Nadam se da ćete u ovoj knjizi otkriti ono što sam ja otkrila jučer, život je ipak prekrasan. Hvala Predragu Luciću koji mi je knjizi poklonio naslov. Hvala Ivi Pukaniću jedinom uredniku koji me nikad nije cenzurirao.U Rijeci, 15. travnja 2009. (iz Uvoda)Od iste autorice do sada objavljeno u izdanju V.B.Z.-a: Kad je žena kurva/Kad je muškarac peder

Nekim ljudima je letenje tek obična gnjavaža, i to samo zbog skupih karata, kašnjenja u zračnu luku i izgubljene prtljage. Prljavo kazalište - Strah od letenjaU mojoj glavi nesto nestimaja imam strasan strah od letenjaU mojoj glavi nesto nestimanetko seta u mojim snovimasece U-U-... Strah od letenja vrsta je tjeskobe pri kojoj se znojimo i imamo smetnje u želucu, i ona može upropastiti čak i savršeno isplanirani odmor. Strah od letenja može biti prouzročen brojnim faktorima, a brige vezane uz letenje mogu poprimiti različite oblike, od straha od zatvorenog prostora do briga o sigurnosti i tehničkoj stabilnosti zrakoplova ili pak straha od letenja noću. Strah od letenja.

"Dovoljno je pet rečenica." 1. Ovo su teme kojima sam se bavila pišući za "Feral" i "Nacional".

POVEZANE KNJIGE