Vegetarijanska kuhinja

Vegetarijanska kuhinja - Popić, Itana | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Popić, Itana
DIMENZIJA
12,55 MB
NAZIV DATOTEKE
Vegetarijanska kuhinja.pdf
ISBN
8276025931979

OPIS

Vegetarijanska kuhinja je sastavljena od probranih i iskušanih recepata za pripremu raznovrsnih i ukusnih jela od povrća. Jela su pripremljena tako da su korištene namirnicei načini pripreme ustaljeni u našoj domaćoj kuhinji. Recepti su popraćeni vrhunskim fotografijama, a knjiga donosi opis i hranjive sastojke svih vrsta povrća korištenih kod pripreme jela. Bez obzira jeste li vegetarijanac ili povrće koristite kao ukusan prilog, ova će vam knjiga s brojnim novim receptima i idejama omogućiti da sebi i svojoj obitelji poslužite raznolike i zdrave obroke.

Vegetarijanska kuhinja, Foto: Olga Lyubkina/Shutterstock Besplatna vegetarijanska kuharica u pdf - Indijska kuhinja (paneer + beskvasni kruhovi + deserti bez jaja) Zadovoljstvo mi je podijeliti s vama da je ovu besplatnu vegetarijansku kuharicu u pdf-u, koju sam kreirala kao znak... Početna › Recepti › Vegetarijanska jela. Paprika sa seitanom.

Vegetarijanska prehrana je preizkusni kamen za človekoljubnost. Čeprav večina nas aktivno ne opravičuje ubijanja, smo razvili navado, ki jo družba podpira, da redno uživamo meso, ne da bi se zares zavedali, kaj so storili živalim, ki jih jemo! ... Vegetarijanska sarma od soje.

POVEZANE KNJIGE