Vegetarijanska kuhinja

Vegetarijanska kuhinja - Popić, Itana | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Popić, Itana
DIMENZIJA
5,94 MB
NAZIV DATOTEKE
Vegetarijanska kuhinja.pdf
ISBN
4012696718631

OPIS

Vegetarijanska kuhinja je sastavljena od probranih i iskušanih recepata za pripremu raznovrsnih i ukusnih jela od povrća. Jela su pripremljena tako da su korištene namirnicei načini pripreme ustaljeni u našoj domaćoj kuhinji. Recepti su popraćeni vrhunskim fotografijama, a knjiga donosi opis i hranjive sastojke svih vrsta povrća korištenih kod pripreme jela. Bez obzira jeste li vegetarijanac ili povrće koristite kao ukusan prilog, ova će vam knjiga s brojnim novim receptima i idejama omogućiti da sebi i svojoj obitelji poslužite raznolike i zdrave obroke.

Vegetarijanska sarma od soje je još jedna verzija ovog popularnog hranjivog jela koju možete pripraviti već danas. Čak i ako želite kratki odmor od mesa i zdraviju verziju sarme, soja pruža dovoljno nutrijenata poput bjelančevina, masti i ugljikohidrata..

Ovdje je bitno spomenuti kako postoji nekoliko tipova vegetarijanaca o kojima ovisi izbor namirnica koje će koristiti u svojoj kuhinji. Vegetarijanska kuhinja, Foto: Olga Lyubkina/Shutterstock Besplatna vegetarijanska kuharica u pdf - Indijska kuhinja (paneer + beskvasni kruhovi + deserti bez jaja) Zadovoljstvo mi je podijeliti s vama da je ovu besplatnu vegetarijansku kuharicu u pdf-u, koju sam kreirala kao znak... Početna › Recepti › Vegetarijanska jela.

POVEZANE KNJIGE