Vezenje

Vezenje - Webb, Mary | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Webb, Mary
DIMENZIJA
5,93 MB
NAZIV DATOTEKE
Vezenje.pdf
ISBN
6631169575561

OPIS

Vezenje je idealan priručnik za ovaj uvijek privlačan ručni rad. Sadrži više od 400 bodova i stoga je nezaobilazan i za početnice i za napredne vezilje.Bodovi su grupirani po vrstama te jednostavno možete pronaći bod koji želite, a svaka vrsta boda podijeljena je prema stupnjevima težine. Sadrži pravocrtne bodove i bodove ispune, složene i samostojne bodove, bodove prikladne za jednostruki i dvostruki kanvas te bodove za platno i gusto tkane tkanine. Vezenje je sve što Vam treba da biste unaprijedili svoje radove – na bilo kojoj razini!

See more ideas about cross stitch, cross stitch flowers, cross stitch patterns. UNITAS d.d. - Zagreb, Marina Getaldića 1, tel (+385) 01/2484-444, fax (+385) 01/2371-100 design, xhtml & css: DENONAxhtml & css: DENONA Jan 14, 2021 - Šeme iz časopisa i sa interneta.

vez amblema, zastava, natpisa na kapama, uniformama, majicama, radnim odjelima, sportskim dresovima i drugim odijevnim i drugim predmetima prema vasim potrebama i zahtjevima. Igla za vezenje Igla može biti i obična, ali igle za vezenje imaju veći otvor za konac, što je dobar izbor ako koristite svih 6 slojeva. Konac za vezenje Dostupan je u najrazličitijim bojama, a može da se u kupi u svim pozamanterijama.

POVEZANE KNJIGE