Vreme smrti i razonode

Vreme smrti i razonode - Marković, Tomislav | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Marković, Tomislav
DIMENZIJA
12,36 MB
NAZIV DATOTEKE
Vreme smrti i razonode.pdf
ISBN
9410679705923

OPIS

Vreme smrti i razonode naslov je crossover zbornika Tomislava Markovića izveden kao krvava rugalica po nekad popularnoj nedeljnoj emisiji Vreme sporta i razonode na Radio Beogradu. U svom čudovišnom opsegu ratnih užasa, masovnih likvidacija, suludih fašističkih pomračenja uma, efikasnog genocida ili već svega onoga bolesnog što se godinama cedilo s nacionalističkog srpskog noža, takav je naslov prešao Rubikon onog časa kad je goloruki Marković, naoružan samo iskričavim duhom, podržan urnebesnom satirom u formacijama proza-haiku-poezija, krenuo u boj protiv mitomanije, zločina, mentalne poremećenosti i velikosrpske fiksacije nepreglednim teritorijama do Tokija preko Milvokija.

Impresum Beograd ; Sarajevo ; Zagreb : V.B.Z., 2009. U izdanju Srpskog kulturnog društva Prosvjeta objavljena je u Zagrebu 2017. godine knjiga Čedomira Višnjića "Vreme sporta i razonode: Titina Hrvatska i njeni Srbi (1951.-1971.)", nastavak njegovih knjiga 'Kordunaški proces' i 'Partizansko ljetovanje' o Srbima u Hrvatskoj.

Uz obilje aktuelnosti i informacija o dešavanjima u svetu sporta, kao i javnog, kulturnog i umetničkog života, i ove subote među gostima porodičnog magazina Radio Beograda 1 je dosta poznatih imena. Legenda gimnastičkog sporta Milena Reljin Tatić ispričaće nam kako je bilo na 12.

POVEZANE KNJIGE