Čudo u Poskokovoj Dragi

Čudo u Poskokovoj Dragi - Tomić, Ante | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tomić, Ante
DIMENZIJA
9,76 MB
NAZIV DATOTEKE
Čudo u Poskokovoj Dragi.pdf
ISBN
6978302452392

OPIS

Čudo u Poskokovoj Dragi Ante Tomića novi je fenomenalni, humoristički roman ispunjen sjajnim dijalozima, iznenadnim obratima i napetim filmičnim situacijama.Tomićevi likovi čitatelje će ponovno nasmijati do suza jer autor i dalje voli svoje likove, čak i kada se čini da im se pomalo ruga. Ironija kojom presvlači naizgled grubi i primitivni mentalitet laka je poput najfinije svile. Čudo u Poskokovoj Dragi sigurno je najkompleksnije autorovo ostvarenje do sada. Umješno ispreplićući elemente vodvilja, stare holivudske komedije, trilera, romana ceste i komedije zabune, Tomić je napisao divan humoristički roman koji će čitatelji odmah zavoljeti. Ovo je nedvojbeni dokaz jednog velikog spisateljskog umijeća – svi romaneskni elementi ovoga su puta našli svoje mjesto u jednoj slatko-gorkoj komediji, smještenoj u prepoznatljivom vremenu i prostoru.

270 likes. Relativno jednostavna i dinamična fabula, živopisni likovi, svojevrsna studija zatucanog mentaliteta Dalmatinske Zagore i mnoštvo sočnog, lepršavog humora. "Čudo u Poskokovoj Dragi" namjerno je prepuno pretjerivanja svih vrsta, scena koje funkcioniraju kao nekakav iskrivljeni realizam i čitav roman zapravo je istovremeno ironija mentaliteta o kojem Tomić piše, ali i nekakve simpatije koja od svega tog urnebesa nikad ne čini grotesku.

Relativno jednostavna i dinamična fabula, živopisni likovi, svojevrsna studija zatucanog mentaliteta Dalmatinske Zagore i mnoštvo sočnog, lepršavog humora. "Čudo u Poskokovoj Dragi" namjerno je prepuno pretjerivanja svih vrsta, scena koje funkcioniraju kao nekakav iskrivljeni realizam i čitav roman zapravo je istovremeno ironija mentaliteta o kojem Tomić piše, ali i nekakve simpatije koja od svega tog urnebesa nikad ne čini grotesku. Pripovjedač se, naime, cijelo vrijeme pomalo podruguje ... "Čudo u Poskokovoj Dragi" roman je Ante Tomića koji osebujnim humorom i nevjerojatno vjerojatnom pričom o Jozi Poskoku i njegovoj četvorici sinova zarobljenih u prostoru Zagore, zaboravljenih u vremenu koje ih mimoilazi - sigurno pronalazi put do kazališnih dasaka.

POVEZANE KNJIGE