Govor tijela

Govor tijela - Borg, James | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Borg, James
DIMENZIJA
10,74 MB
NAZIV DATOTEKE
Govor tijela.pdf
ISBN
4414144637757

OPIS

Govor tijela – 7 jednostavnih lekcija za svladavanje nijemog jezikaGlumci moraju biti majstori u govoru tijela kako bi nas uvjerili da vjerujemo u ulogu koju igraju, pomažući nam istovremeno u obuzdavanju nevjerice (jer nije posrijedi stvaran život) da bismo mogli aktivno sudjelovati i u predstavu unijeti osobne emocije. Doživljavajući manirizam i geste koje prizivaju određene emocije, prateći što se govori ili osjeća, mi nesvjesno prihvaćamo poruku i prihvaćamo opsjenu – sjajna gluma! Budući da svi mi u svakodnevnom životu igramo određene uloge kako u privatnom životu, a posebice na poslu, govor tijela je način na koji naša tijela prikazuju svoje ili stavove lika. U tome nema ničega lažnog – kao što je rekao Shakespeare: Cijeli svijet je pozornica, a svi su muškarci i žene samo glumci, imaju svoje odlaske i izlaske na pozornicu.Poput profesionalnog glumca u igranju svoje uloge, u svakodnevnome životu i vi morate nastojati da je govor vašega tijela sukladan ulozi koju igrate, u protivnom vaša predstava nije primjerena niti je poruka uvjerljiva. Više od polovine naših komunikacija se odvija kroz tijelo, ali koliko nas ustvari zna kako upotrijebiti govor tijela i, još važnije, upotrijebiti ga na pravi način? Moć i utjecaj govora tijela su golemi. Bez obzira trebate li unovčiti ideju, ukazati na problem ili shvatiti što drugi doista misle, govor tijela je u korijenu svih komunikacija. Shvatite li ga ispravno, komunikacija s ljudima će biti uspješna, ali ako ga shvatite krivo čeka vas teška borba.Ova knjiga će vam pomoći da ga shvatite ispravno u svakoj prilici. Kroz sedam jednostavnih lekcija postat ćete stručnjak za čitanje drugih i kontroliranje vlastitih gesta kako biste postigli željenu reakciju.

Gospodin Wonderful iz emisije Shark Tank pokaže gestu zašiljeni prsti svaki put kada novi startup stane pred njega i započe s prezentacijom. Ovom gestom pokazuje superiornost a to je ono kako se i osjeća. Naučite čitati govor tijela: Evo što ćete otkriti o sebi, ali i o drugima.

Ljubav & sex 15 znakova seksualne želje koje vam ne može sakriti. Ljubav & sex 5 ženskih signala koje muškarci uopće ne razumiju. Govor tijela otkriva njegovu zainteresiranost.

POVEZANE KNJIGE