Mojim očima

Mojim očima - Smith, Gordon | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Smith, Gordon
DIMENZIJA
6,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Mojim očima.pdf
ISBN
1730849624272

OPIS

Sadrži odgovore na sva pitanja o smrti koja su vam ikada pala na pamet!Međunarodno priznati medij, Gordon Smith već je desetljećima u kontaktu sa svijetom duhova. Zahvaljujući takvom izvanrednom iskustvu Mojim očima je knjiga koja će nam pružiti odgovore na sva naša pitanja o smrti. Što se točno događa s nama, postoji li život poslije života, koji dio nas preživi smrt našeg tijela, postoje li raj i pakao te mnoga druga pitanja u ovoj će se knjizi susresti sa svojim boljim polovicama – odgovorima! Njegov šarmantan i šaljiv pristup svim tim ozbiljnim temama jednostavno raspršuje sve strahove koje imamo u vezi smrti i omogućava nam da prihvatimo taj čin kao normalan dio našeg životnog putovanja. Razne anegdote, iskustva stvarnih ljudi kao i Gordonova, koje on dijeli s nama u ovoj knjizi, pružaju nam utjehu i sigurnost što nisu uobičajeni osjećaji kad razmišljamo o smrti.

Ali, ne treba nasjesti: u ovom slučaju dragocjena nije žena po sebi , nego po plodu u njezinoj maternici . - Ove fotografije su snimljene kada sam imala 18 godina i nedavno sam se vratila kući iz užasnih iskustava koja sam prošla u "Provo Canion" školi. Mogu da vidim bol u mojim očima.

Ali ništa - oči zasuziše, glasa više nema. Sve je rečeno... [Putopis] Tajland mojim očima - 1.

POVEZANE KNJIGE