Parapsihološki ratovi

Parapsihološki ratovi - Gruber, Elmar R. | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gruber, Elmar R.
DIMENZIJA
9,27 MB
NAZIV DATOTEKE
Parapsihološki ratovi.pdf
ISBN
6301997049375

OPIS

Uporaba paranormalnih fenomena u špijunaži i najnovija otkrićaUporaba parapsiholoških fenomena u špijunaži i najnovija otkrića Priča o Cia-inim i sovjetskim PSI-špijunima i parapsihološke bitke Hladnog rata Stvarni Dosjei X parapsiholoških istraživanja Telepatija i vidovitost u špijunaži i vojnim istraživanjima Daljinsko opažanje kao dio tajnih vladinih programa Otkrića psihičkih sposobnosti u Kini, Rusiji i Sjedinjenim Državama Najnovije poveznice znanosti i parapsihologije Istraživanja paranormalnih pojava godinama se odbacivalo kao produkte osobenjaštva i prijevara, ali sada postoji telepatski eksperiment koji čak i skeptike tjera da se počešu po glavi. Dulje od dvadeset i pet godina obavještajne službe Istoka i Zapad plaćale su i poticale istraživanja u parapsihologiji. I CIA i KGB utrošili su mnogo vremena i novca da otkriju kako se može dobiti parapsihološki rat. U fascinantnoj knjizi Elmara R. Grubera Parapsihološki ratovi – istraživanja, eksperimenti i programi, opisani su do pojedinosti. Obrađujući istraživanja sa svih strana svijeta, dr. Gruber prikazuje kako parapsiholozi u prvi plan svog rada stavljaju znanstveno istraživanje. Fenomeni izvanosjetilnog zapažanja, poput daljinskog opažanja, telepatije, vidovitosti i prekognicije, podvrgavaju se temeljitim istraživačkim metodama, parapsihologiju se više ne može smatrati prirepkom znanosti. Cjeloviti i uvjerljivi dokazi dr. Grubera upućuju da je to znanost stvarne i ozbiljne budućnosti. Elmar R. Gruber (rođen 1955. u Beču) istraživač je svijesti i parapsiholog. Bio je blizak suradnik profesora Hansa Bendera u uglednom Institutut za granična područja psihologije i mentalnog zdravlja u Freiburgu. Piše knjige i članke o parapsihologiji te o kulturalnim i povijesnim stajalištima o paranormalnim i transpersonalnim iskustvima i pristupima. Bavi se istraživanjem neobičnih mentalnih fenomena i kulturnim podrijetlom tzv. duhovnog impulsa. Organizirao je eksperimentalni laboratorij za terenska istraživanja o magičnim učincima u šamanskim društvima Meksika, Filipina i Indije. Uz brojne publikacije u znanstvenim časopisima, autor je mnogih knjiga, uključujući međunarodne bestsellere Jesusu Conspiracy i Original Jesus: The Buddist Sources of Christianity. Gruber je radio kao znanstveni savjetnik za radio i televiziju. Širokoj publici postao je poznat ako suvoditelj Rainera Holbena u emisiji televizije RTL koja je predstavljala nevjerojatne priče. S engleskog preveo Zdravko Židovec.

Svi su bili uvereni da je oduvek tako bilo, da je tako dobro i da tako trreba da bude i ubuduće (da li vas ovo podseća na ... Parapsihološki ratovi izmedu Rusije i SAD-a - Zov bezdana Video preuzet odavde: Zakoni formiranja energetskog prostranstva: Mi smo odgovorni za sve što nam se dešava - Parapsihološki ratovi : uporaba paranormalnih fenomena u špijunaži i najnovija otkrića / Elmar R. Gruber ; s engleskog preveo Zdravko Židovec. Naslov: Re: Parapsihološki ratovi.

U knjizi Elmara R. Grubera "Parapsihološki ratovi" - istraživanja, eksperimenti i programi, opisani su do pojedinosti. U fascinantnoj knjizi Elmara R.

POVEZANE KNJIGE