Sretniji od Boga

Sretniji od Boga - Walsch, Neale Donald | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Walsch, Neale Donald
DIMENZIJA
4,26 MB
NAZIV DATOTEKE
Sretniji od Boga.pdf
ISBN
4736052825366

OPIS

Nova knjiga autora serije svjetskih bestselera “Razgovori s Bogom”Najnovija vijest: Vi ste rođeni da bi bili sretni. A ako ste sretni, tada ste rođeni da budete još sretniji. Čak i ako ste jako sretni, možete biti još sretniji. Koliko sretni možete biti? Koliko točno sretni možete biti? Pa…možete biti sretniji od Boga! Od objavljivanja nevjerojatne serije svjetskih bestselera Razgovori s Bogom (više od dvije i pol godine nalazili su se na listama New York Timesa, a objavljeni su na 37 jezika), Neale Donald Walsch čitateljima poručuje da novo razumijevanje Boga može promijeniti živote i cijeli svijet. U ovoj novoj knjizi pisac proširuje tu temu istražujući na koji način obični ljudi mogu izravno surađivati s Bogom kako bi svoj svakodnevni život preobrazili u iznimno iskustvo. Prevela: Radha Rojc Belčec

Zaista mislim ono što te reči govore. Od objavljivanja nevjerojatne serije svjetskih bestselera "Razgovori s Bogom" (više od dvije i pol godine nalazili su se na listama New York Timesa, a objavljeni su na 37 jezika), Neale Donald Walsch čitateljima poručuje da novo razumijevanje Boga može promijeniti živote i cijeli svijet. SRETNIJI OD BOGA - neale donald walsch (100041822) - Nova knjiga autora serije svjetskih bestselera "Razgovori s Bogom"Najnovija vijest: Vi ste rođeni da bi bili sretni. A ako ste sretni, tada ste rođeni da budete jo&scaron... Bit ćemo sretniji kad shvatimo da postoje veći problemi od toga što pada kiša.

izdana je kao meki uvez uvez. Pročitajte više. Trenutno čitam dvije knjige - Autobiografiju jednog Jogija i Sretniji od Boga, N.D.Walscha.

POVEZANE KNJIGE