Sretniji od Boga

Sretniji od Boga - Walsch, Neale Donald | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Walsch, Neale Donald
DIMENZIJA
9,77 MB
NAZIV DATOTEKE
Sretniji od Boga.pdf
ISBN
4333747756898

OPIS

Nova knjiga autora serije svjetskih bestselera “Razgovori s Bogom”Najnovija vijest: Vi ste rođeni da bi bili sretni. A ako ste sretni, tada ste rođeni da budete još sretniji. Čak i ako ste jako sretni, možete biti još sretniji. Koliko sretni možete biti? Koliko točno sretni možete biti? Pa…možete biti sretniji od Boga! Od objavljivanja nevjerojatne serije svjetskih bestselera Razgovori s Bogom (više od dvije i pol godine nalazili su se na listama New York Timesa, a objavljeni su na 37 jezika), Neale Donald Walsch čitateljima poručuje da novo razumijevanje Boga može promijeniti živote i cijeli svijet. U ovoj novoj knjizi pisac proširuje tu temu istražujući na koji način obični ljudi mogu izravno surađivati s Bogom kako bi svoj svakodnevni život preobrazili u iznimno iskustvo. Prevela: Radha Rojc Belčec

Dano ne zato da bi se udaljio od Boga, . Od objavljivanja nevjerojatne serije svjetskih bestselera Razgovori s Bogom viseTry out the HTML to PDF API Stepincu Boga.

Čak i ako ste jako sretni, možete biti još sretniji. Koliko sretni možete biti? Koliko točno sretni možete biti? Pa...

POVEZANE KNJIGE