Vrijeme za zagrljaj

Vrijeme za zagrljaj - Kingsbury, Karen | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kingsbury, Karen
DIMENZIJA
12,59 MB
NAZIV DATOTEKE
Vrijeme za zagrljaj.pdf
ISBN
5018483132480

OPIS

Cijeli je njihov život serija čuda. Mogu li se zaista još nadati novome čudu? Kada im tragedija skoro uništi život, mogu li nekako pronaći to presudno vrijeme za zagrljaj? Nakon dvadeset i jedne godine, John i Abby Reynolds sretni su zajedno kao da su se tek vjenčali. Uvjereni su da zajedno mogu prevladati probleme iz prošlosti, pitanja svoje djece, a čak i srednjoškolsku politiku zbog koje je nestala radost iz Johnove trenerske karijere. Ali tada nastupa užas … tragedija kakvu John i Abby nisu nikada očekivali. Škripa kočnica i gnječenje metala mijenjaju sve. Odjednom je njihova obitelj razorena, uništeno je srce njihovog postojanja. U tom procesu, njihova djeca gube vjeru u bolju budućnost. Boreći se za oprost i nadajući se čudu, John i Abby moraju zapamtiti što je najvažnije i držati se za to. Zajedno, odlučni su nastaviti sa svojim životom. Ali, je li zajedništvo dovoljno za budućnost kakvu nisu očekivali?

Pozdravni stisak ramena, ljubavni zagrljaj, držanje za ruke ili maženje na kauču - razmjena jednostavnih dodira s onima do kojih vam je stalo donosi osmijeh ... Opis - VRIJEME ZA ZAGRLJAJ - priča o nadi, izlječenju i sretnom životu Abby i John srednjovječni su bračni par, koji su uspjeli prevladati bračnu krizu. Jedna kćer se udala i očekuje dijete, i kad su pomislili da je najgore iza njih, dogodila se nesreća u kojoj je John ostao paraliziran. Karen Kingsbury VRIJEME ZA ZAGRLJAJ.

Svećenik razumije da ljudi zaboravljaju ili čak nikada nisu naučili kako ići na ispovijed. Dakle, kad uđete u sobu za pomirenje (koja se ponekad još naziva i ispovjedaonica), samo mu recite: 👧 🧒 Tada odlučuje osnovati Zagrljaj gdje zajedno s Ana-Marijom Nikolić ostvaruje zanimljive suradnje, održava brojne edukacije za stručnjake i roditelje te kroz individualni rad pomaže mnogim obiteljima.

POVEZANE KNJIGE