Vrijeme za zagrljaj

Vrijeme za zagrljaj - Kingsbury, Karen | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kingsbury, Karen
DIMENZIJA
5,54 MB
NAZIV DATOTEKE
Vrijeme za zagrljaj.pdf
ISBN
4014974661318

OPIS

Cijeli je njihov život serija čuda. Mogu li se zaista još nadati novome čudu? Kada im tragedija skoro uništi život, mogu li nekako pronaći to presudno vrijeme za zagrljaj? Nakon dvadeset i jedne godine, John i Abby Reynolds sretni su zajedno kao da su se tek vjenčali. Uvjereni su da zajedno mogu prevladati probleme iz prošlosti, pitanja svoje djece, a čak i srednjoškolsku politiku zbog koje je nestala radost iz Johnove trenerske karijere. Ali tada nastupa užas … tragedija kakvu John i Abby nisu nikada očekivali. Škripa kočnica i gnječenje metala mijenjaju sve. Odjednom je njihova obitelj razorena, uništeno je srce njihovog postojanja. U tom procesu, njihova djeca gube vjeru u bolju budućnost. Boreći se za oprost i nadajući se čudu, John i Abby moraju zapamtiti što je najvažnije i držati se za to. Zajedno, odlučni su nastaviti sa svojim životom. Ali, je li zajedništvo dovoljno za budućnost kakvu nisu očekivali?

Svećenik razumije da ljudi zaboravljaju ili čak nikada nisu naučili kako ići na ispovijed. Dakle, kad uđete u sobu za pomirenje (koja se ponekad još naziva i ispovjedaonica), samo mu recite: 👧 🧒 Tada odlučuje osnovati Zagrljaj gdje zajedno s Ana-Marijom Nikolić ostvaruje zanimljive suradnje, održava brojne edukacije za stručnjake i roditelje te kroz individualni rad pomaže mnogim obiteljima.

Tamo ... Mjesec hrli u zagrljaj Neptuna. U svijetu u kojem nas sve više uče da su stvari koje želimo nedostižne.

POVEZANE KNJIGE