Vrijeme za zagrljaj

Vrijeme za zagrljaj - Kingsbury, Karen | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kingsbury, Karen
DIMENZIJA
5,23 MB
NAZIV DATOTEKE
Vrijeme za zagrljaj.pdf
ISBN
5960910095870

OPIS

Cijeli je njihov život serija čuda. Mogu li se zaista još nadati novome čudu? Kada im tragedija skoro uništi život, mogu li nekako pronaći to presudno vrijeme za zagrljaj? Nakon dvadeset i jedne godine, John i Abby Reynolds sretni su zajedno kao da su se tek vjenčali. Uvjereni su da zajedno mogu prevladati probleme iz prošlosti, pitanja svoje djece, a čak i srednjoškolsku politiku zbog koje je nestala radost iz Johnove trenerske karijere. Ali tada nastupa užas … tragedija kakvu John i Abby nisu nikada očekivali. Škripa kočnica i gnječenje metala mijenjaju sve. Odjednom je njihova obitelj razorena, uništeno je srce njihovog postojanja. U tom procesu, njihova djeca gube vjeru u bolju budućnost. Boreći se za oprost i nadajući se čudu, John i Abby moraju zapamtiti što je najvažnije i držati se za to. Zajedno, odlučni su nastaviti sa svojim životom. Ali, je li zajedništvo dovoljno za budućnost kakvu nisu očekivali?

Naime, majčin zagrljaj je drugačiji od svih, posebice u prvim danima i mjesecima života, kada je za razvoj djeteta posebno važan majčin glas, dodir, ljubav i topli zagljaj. Emotivan zagrljaj s Bobanom. Oko 60 tisuća navijača na San Siru doslovce je eksplodiralo nakon pobjedonosnog gola Rebića, koji se nakon svega emotivno zagrlio sa Zvonimirom Bobanom.

Napravljen od visokokvalitetnih materijala, set možete koristiti kao dekorativan ili funkcionalan dodatak u vašem domu. Set jastučića i deke je dostupan u dvije dimenzije: 130x190 cm i 200x200 cm.

POVEZANE KNJIGE