Zvučni zid

Zvučni zid - Oremović, Arsen | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Oremović, Arsen
DIMENZIJA
5,51 MB
NAZIV DATOTEKE
Zvučni zid.pdf
ISBN
8357401005851

OPIS

27 PRIČA Miroslav Kirin, Denis Romac, Goran Kulenović, Gordan Nuhanović, Ahmed Burić, Edi Jurković, Nenad Roban, Boris Perić, Željana Giljanović, Ivica Prtenjača, Robert Roklicer, Krešimir Pintarić, Ante Tomić, Olja Savičević-Ivančević, Alen Bović, Vladimir Arsenijević, Nenad Rizvanović, Josip Mlakić, Dražen Stjepandić, Nenad Marjanović – Dr. Fric, iCCKelčec, Dalibor Matanić, Krešimir Mišak, Renato Baretić, Ognjen Sviličić, Dražen Ilinčić, Arsen Oremović i Borivoj Radaković Za većinu suradnika u ovoj knjizi herojski dani zanosa, oduševljavanja svojom i, još više, tuđom svirkom odavno su prošli, euforija bljesne tek na trenutak kad nostalgija poništi međuvrijeme. Zrele godine više ne traže identifikaciju u nekome drugom i u stanju su artikulirati vlastite potrebe i užitke bez posrednika. A opet, nemoguće je zanijekati da su Van Morrison, Johnny Rotten/Lydon, Bruce Springsteen, Dee Dee Ramone i Đoni B. Štulić ili tko drugi bili uobličeni glasovi vremena, usmjeravali nas ukusom i svjetonazorom. Neki su ostali uvjereni da je ljubav sve što nam treba, neki su zadržali bijes koji govori Fuck this and fuck that, fuck it all and fuck the fucking brat“, ali vjerojatno nitko ne može poreći da je u njemu s rock and rollom zaplamsao onaj plamičak koji ga je u važnim, reklo bi se formativnim godinama usmjerio i pomogao mu pri prvoj (samo) identifikaciji. Mnogi autori priloga u ovoj zbirci i dalje mogu plesati cijele noći, sutra na isto mjesto opet doći“, ali sve manje vide razlog za povratak na isto mjesto.

godine, a objavljuje ga diskografska kuća Jugoton.. Deset godina glazbenog djelovanja obilježavaju sa albumom Zvučni zid na kojemu se nalazi glazba za kazalište, film i televiziju.Autori materijala su Vlatko Stefanovski i Bodan Arsovski, dok na snimanju sudjeluju pjevačica i glumica Ana Kostovska ... Pročitaj najnovije vijesti vezane uz pojam ZVUČNI ZID.

Odmor za uši u otvorenim prostorima u domu u kojima se odvija puno aktivnosti. Ova ploča upija zvukove čavrljanja, zveckanja lonaca u kuhinji i akcije na TV-u. PROBIJEN ZVUČNI ZID Snažna tutnjava nije bila potres, izgorio meteor u atmosferi? Dogodilo se to malo poslije 10.30 U Zagrebu i okolici, ali kako javljaju ljudi u nekim drugim dijelovima zemlje, nešto iza 10.30 sati čula se snažna tutnjava. Naziv je dobio po glavnom cilju manifestacije - probiti zvučni zid obrazovanja.

POVEZANE KNJIGE