Duhovne discipline

Duhovne discipline - Foster, Richard J. | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Foster, Richard J.
DIMENZIJA
11,74 MB
NAZIV DATOTEKE
Duhovne discipline.pdf
ISBN
6453819517235

OPIS

put prema duhovnom sazrijevanju: s pitanjima za proučavanje Suvremeni američki teolog i kršćanski pisac ovom svojom pomno napisanom studijom potiče čitatelje na duhovnu obnovu. Knjiga je namijenjena svima onima koji se žele odmaknuti od površnog kršćanstva i općenito površnog života. Kroz različite discipline produbljuje moralni i duhovni život te vodi u blisko zjedništvo s Bogom.

Pokoravanje Božjoj volji zahtjeva jasno, povjerenjem ispunjeno usmjerenje na Njega. Josipov život dobar je primjer za to. Antropozofija (od grčkog ανθρωπο+σοφία, ljudska mudrost) je ezoterično učenje o duhovnoj naravi čovjeka, svijeta i svemira.Daje i posebne upute za meditaciju.Utemeljena je početkom 20.

Može se činiti poput oksimorona da razgovara o duhovnoj disciplini proslave. Uostalom, disciplina zvuči kao ozbiljan posao. Podsjećanje samih sebe na radosti i dobrobiti primanja sakramenata i poticanja duhovne discipline ohrabrit će vas da nastavite s praksama koje ste započeli na duhovnoj obnovi.

POVEZANE KNJIGE