Medenjak

Medenjak - Huseinović, Kašmir | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Huseinović, Kašmir
DIMENZIJA
12,85 MB
NAZIV DATOTEKE
Medenjak.pdf
ISBN
3756492163312

OPIS

Trcim, trcim, najbrže što mogu, uhvatit me ne može svak, jer ja sam brzi, slasni Medenjak. Bili jednom pekar i njegova žena koji su u svojoj maloj pekarnici pekli najbolji kruh, peciva, perece i kolace, ali nikad nisu probali ispeci medenjake. Jednog su dana odlucili napraviti medenjak u obliku covjeculjka i staviti ga kao ukras u izlog svoje pekarnice. Zamijesili su posebno slasno tijesto u koje su dodali malo meda, cimeta i oraha, oblikovali covjeculjka, od cokolade mu napravili oci, nos i usta pa ga stavili u pecnicu. Prošlo je samo nekoliko minuta kad se iz pecnice zaculo: – Upomoc, upomoc, pustite me van! Pekarova je žena otvorila pecnicu i prije nego što se snašla, Medenjak je iskocio van i pobjegao na ulicu.

Ponosni smo što su naša djeca uključena u rano učenje engleskog i njemačkog jezika. Medenjak, Varazdin. Sviđa mi se: 2090 · 19 govori o ovome · 246 ljudi bilo je ovdje.

Be warned. Follow Domenica:http://www.instagram.com/dome.nicahttp://www.facebook.com/zuvela.domenicaSubscribe to Domenica: http://bit.ly/DomenicaYTBooking and managemen... Medenjak. 652 likes · 1 talking about this.

POVEZANE KNJIGE