Medenjak

Medenjak - Huseinović, Kašmir | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Huseinović, Kašmir
DIMENZIJA
8,12 MB
NAZIV DATOTEKE
Medenjak.pdf
ISBN
4688472295180

OPIS

Trcim, trcim, najbrže što mogu, uhvatit me ne može svak, jer ja sam brzi, slasni Medenjak. Bili jednom pekar i njegova žena koji su u svojoj maloj pekarnici pekli najbolji kruh, peciva, perece i kolace, ali nikad nisu probali ispeci medenjake. Jednog su dana odlucili napraviti medenjak u obliku covjeculjka i staviti ga kao ukras u izlog svoje pekarnice. Zamijesili su posebno slasno tijesto u koje su dodali malo meda, cimeta i oraha, oblikovali covjeculjka, od cokolade mu napravili oci, nos i usta pa ga stavili u pecnicu. Prošlo je samo nekoliko minuta kad se iz pecnice zaculo: – Upomoc, upomoc, pustite me van! Pekarova je žena otvorila pecnicu i prije nego što se snašla, Medenjak je iskocio van i pobjegao na ulicu.

Kao medenjak tvoje rijeci slade, citam ih s usana, sva sreca moga svijeta u njih stane, Sretan Bozic, malena. Medenjak November 19 at 11:10 AM · U subotu 31.10. uz mini prezentaciju malih zdravih 'snack' obroka za djecu, udruga Medenjak i Škola brzog čitanja i mudrog učenja Kreo j.d.o.o.

Be warned. Follow Domenica:http://www.instagram.com/dome.nicahttp://www.facebook.com/zuvela.domenicaSubscribe to Domenica: http://bit.ly/DomenicaYTBooking and managemen... Medenjak. 652 likes · 1 talking about this.

POVEZANE KNJIGE