Medenjak

Medenjak - Huseinović, Kašmir | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Huseinović, Kašmir
DIMENZIJA
12,32 MB
NAZIV DATOTEKE
Medenjak.pdf
ISBN
2917636470269

OPIS

Trcim, trcim, najbrže što mogu, uhvatit me ne može svak, jer ja sam brzi, slasni Medenjak. Bili jednom pekar i njegova žena koji su u svojoj maloj pekarnici pekli najbolji kruh, peciva, perece i kolace, ali nikad nisu probali ispeci medenjake. Jednog su dana odlucili napraviti medenjak u obliku covjeculjka i staviti ga kao ukras u izlog svoje pekarnice. Zamijesili su posebno slasno tijesto u koje su dodali malo meda, cimeta i oraha, oblikovali covjeculjka, od cokolade mu napravili oci, nos i usta pa ga stavili u pecnicu. Prošlo je samo nekoliko minuta kad se iz pecnice zaculo: – Upomoc, upomoc, pustite me van! Pekarova je žena otvorila pecnicu i prije nego što se snašla, Medenjak je iskocio van i pobjegao na ulicu.

"Moj prvi ovogodišnji božićni poklon bila je božićna pjesma. Tu želju podijelila sam s mojom Hanom Huljić, […] Na fotografiji je dvogodišnji medenjak razvukao usne u veliki osmijeh te spremno pozira između svojih roditelja te pokraj sedmogodišnjeg brata Georgea i petogodišnje sestrice Charlotte.

Spot prikazuje Domenicu u prirodnom i ležernom izdanju, upravo u kakvom je njezina publika najviše i voli gledati. 'Medenjak' je na Youtubeu dosad prikupio skoro deset tisuća pregleda, a danas tjedan dana kasnije, vani je i službeni spot. Za Božić Domenica kaže da joj je omiljeni blagdan: "Kad sam sa svojima doma na otoku, uz neku hranu i da pričamo , smijemo se." Index Oglasi - Najbrže rastući oglasnik u Hrvatskoj.

POVEZANE KNJIGE