Osnove masaže

Osnove masaže - Kavanagh, Wendy | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kavanagh, Wendy
DIMENZIJA
5,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Osnove masaže.pdf
ISBN
9668549476700

OPIS

Rukom uklonite bolove, stres i nedostatak energije Masaža je jedna od najstarijih terapijskih metoda, a primjenjuje se za obnavljanje fizičkog i emocionalnog zdravlja. Olakšava opuštanje pa je savršena za osobe koje vode užurban i stresan život. Ugodite sebi, članovima obitelji i prijateljima Otklonite lakše smetnje i bolove Povisite razinu energije Oslobodite se napetosti i obnovite emocionalnu ravnotežu

Autori: Zvezdana Miletić Siniša Zorić Masaža je najstariji i najjednostavniji način lečenja. U tradicionalnim kulturama, posebno na Istoku, masažu koriste u svakodnevnom životu ljudi svih u Masaža - Osnova masažnih tehnika 2/5 - Aromaterapija, švedska masaža tela, refleksologija, akupresura, masaža lica, indijska masaža glave - Treći deo: https:... OSNOVE MASAŽE Wendy Kavanagh Masaža je jedna od najstarijih terapijskih metoda, a primjenjuje se za obnavljanje fizičkog i emocionalnog zdravlja.

preštampano izdanje - 2019.god. Autori: Zvezdana Miletić Siniša Zorić Masaža je najstariji i najjednostavniji način lečenja.

POVEZANE KNJIGE