Posljedice ljubavi

Posljedice ljubavi - Addonia, Sulaiman | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Addonia, Sulaiman
DIMENZIJA
12,89 MB
NAZIV DATOTEKE
Posljedice ljubavi.pdf
ISBN
6107359275730

OPIS

Priča koja se događa u Saudijskoj Arabiji 1989. godine govori o cijeni ostvarenja prave ljubavi u jednom od najrepresivnijih društava na svijetu. Naser je dvadesetogodišnji emigrant iz Eritreje koji je kao dječak izbjegao u Saudijsku Arabiju zbog političkih nemira u njegovoj domovini. Živi tipičnim životom siromašnog i usamljenog emigranta koji se s nostalgijom sjeća majke koja je ostala u Eritreji i mašta o egipatskim filmskim zvijezdama, ljubavi i nježnosti. U Jeddi su jedine žene koje viđa na ulici sablasne figure pokrivene od glave do pete crnim abajama, sve do jednoga dana, kada monotoniju njegova života prekida pojava tajanstvenog ženskog lika u ružičastim cipelama koji mu potajice u prolazu pred noge ispušta ljubavnu poruku. Naser je, poput modernog Aladina, prinuđen upotrijebiti domišljatost i hrabrost da bi se nakon brojnih neuspješnih pokušaja, izbjegavši budnim očima religijske policije, našao sa svojom tajanstvenom djevojkom. Jedda je grad nevjerojatnih kontrasta: raskošni šoping centar pokraj trga na kojem se onima koji prekrše šerijatski zakon odrubljuje glava. Muškarci i žene žrtve su seksualne represije i dvostrukog morala, a kao rezultat homoseksualne veze i silovanja dječaka uobičajena su pojava i iskustvo kroz koje je prošao i Naser.

Broj stranica: 359 Dimenzije: 13,5x20,5 cm Uvez: meki Neki od najpopularnijih proizvoda kategorije dostupni su u našoj ponudi. Saznajte više. POSLJEDICE LJUBAVI - sulaiman addonia (34173) - Naser je dvadesetogodišnji emigrant iz Eritreje koji je kao dječak izbjegao u Saudijsku Arabiju zbog političkih nemira u njegovoj domovini.

Na ... 2. Bliski kontakt Sunca i Jupitera stvara novu priliku, no lako se zaletimo, precijenimo vrijednost, učinimo nešto nesmotreno, a potom smo prisiljeni sanirati posljedice.

POVEZANE KNJIGE