Posljedice ljubavi

Posljedice ljubavi - Addonia, Sulaiman | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Addonia, Sulaiman
DIMENZIJA
12,35 MB
NAZIV DATOTEKE
Posljedice ljubavi.pdf
ISBN
1326761663543

OPIS

Priča koja se događa u Saudijskoj Arabiji 1989. godine govori o cijeni ostvarenja prave ljubavi u jednom od najrepresivnijih društava na svijetu. Naser je dvadesetogodišnji emigrant iz Eritreje koji je kao dječak izbjegao u Saudijsku Arabiju zbog političkih nemira u njegovoj domovini. Živi tipičnim životom siromašnog i usamljenog emigranta koji se s nostalgijom sjeća majke koja je ostala u Eritreji i mašta o egipatskim filmskim zvijezdama, ljubavi i nježnosti. U Jeddi su jedine žene koje viđa na ulici sablasne figure pokrivene od glave do pete crnim abajama, sve do jednoga dana, kada monotoniju njegova života prekida pojava tajanstvenog ženskog lika u ružičastim cipelama koji mu potajice u prolazu pred noge ispušta ljubavnu poruku. Naser je, poput modernog Aladina, prinuđen upotrijebiti domišljatost i hrabrost da bi se nakon brojnih neuspješnih pokušaja, izbjegavši budnim očima religijske policije, našao sa svojom tajanstvenom djevojkom. Jedda je grad nevjerojatnih kontrasta: raskošni šoping centar pokraj trga na kojem se onima koji prekrše šerijatski zakon odrubljuje glava. Muškarci i žene žrtve su seksualne represije i dvostrukog morala, a kao rezultat homoseksualne veze i silovanja dječaka uobičajena su pojava i iskustvo kroz koje je prošao i Naser.

Naser je dvadesetogodišnji emigrant iz Eritreje koji je kao dje... Priča 'Posljedice ljubavi', autora Sulaimana Addonia događa se u Saudijskoj Arabiji 1989. godine.

Pandemija je napredak vezan uz ravnopravnost spolova unazadila za 25 godina 26.02.2021. Nemaju što dati, ali mogu puno uzeti 25.02.2021. Posljedice ljubavi - Sulaiman Addonia.

POVEZANE KNJIGE