Tjelesni znakovi

Tjelesni znakovi - Liebmann-Smith, Joan | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Liebmann-Smith, Joan
DIMENZIJA
5,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Tjelesni znakovi.pdf
ISBN
3074146881690

OPIS

Svaki čovjek osjeća kad nešto nije u redu s njegovim tijelom. No, kada je to samo bezazleno tjelesno stanje, a kada znak da je vrijeme za posjetiti liječnika? Knjiga Tjelesni znakovi praktičan je, sveobuhvatan i fascinantan vodič za sve ljude koji brinu o svome zdravlju i koji pravodobno žele spriječiti i liječiti bolesti – i baš zato trebala bi se naći u svakoj kućnoj biblioteci. Tjelesni znakovi detaljno opisuju pojedinačne dijelove tijela – od glave do pete – i objašnjavaju kako oni funkcioniraju, što će čitatelju pomoći odgonetnuti često tajanstvene znakove koje mu šalje tijelo. Primjerice, lomljiva kosa, dlake na nepoželjnim mjestima, mrlje na koži, oči različite boje, nokti prošarani crticama i točkicama, uvučene bradavice, nadutost… samo su neki tjelesni znakovi koji su povezani sa zdravljem i općim stanjem. Takvi znakovi često ne zahtijevaju više od odlaska u ljekarnu i kozmetički salon ili, jednostavnije, ne trebaju nikakvo liječenje. U nekim drugim slučajevima, koji se također detaljno opisuju u ovom priručniku, trebat će posjetiti liječnika ili čak potražiti hitnu medicinsku pomoć. Prevela: Radha Rojc Belčec

Ona samouvjerena, strogo poslovna konačna ponuda naizgled nepopustljivom klijentu ili... Aktivnost upućuje na nelagodu.

Primjerice, lomljiva kosa, dlake na nepoželjnim mjestima, mrlje na koži, oči različite boje, nokti prošarani crticama i ... Tjelesni znakovi; Postani autor na Magicusu! Klikni za brze upute. Kalendar događanja Zlatna zora večers u 23h, tema emisije: OSTVARENJE ŽELJA u 2021 g + Osobni KOD za 2021 + Anđeoska poruka + Sretni brojevi ... "Tjelesni znakovi" detaljno opisuju pojedinačne dijelove tijela - od glave do pete - i objašnjavaju kako oni funkcioniraju, što će čitatelju pomoći odgonetnuti često tajanstvene znakove koje mu šalje tijelo.

POVEZANE KNJIGE