Život s različitima

Život s različitima - Krizmanić, Mirjana | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Krizmanić, Mirjana
DIMENZIJA
6,36 MB
NAZIV DATOTEKE
Život s različitima.pdf
ISBN
7170372233198

OPIS

Koliko se međusobno poznajemo i razumijemo I iznad i ispod nas, kao i svuda oko nas, postoje drukčiji svjetovi, drukčija živa bića, drukčiji ljudi, a ipak sve sastavljeno od istih djelića tvari, sve podvrgnuto zakonima prirode, sve sa svojim vijekom trajanja i svojim obilježjima. Sve i svatko sa svojim pravom na postojanje. Kad bismo našli vremena da sami sebe prepoznamo kao djelić tog složenog svijeta, možda bismo s više snošljivosti gledali na ljude oko sebe. Možda bismo tada lakše pronašli svoje mjesto u toj velikoj zajednici različitih, a ravnopravnih. Možda bismo tada sa sebe mogli isprati nesnošljivost prema drukčijima, predrasude prema različitima, možda bismo tada s lakoćom, bez ikakve primisli, mogli svima u sebi i javno dopustiti da jednostavno postoje i budu. ‘Tkanjem života’ isplela je priručnik za samopomoć neusporediv s primitivnom self-help literaturom tipa ‘kako zgrnuti milijune bez muke’. Novom knjigom ‘Život s različitima’, opet nam u život unosi plemenitost, bolnu iskrenost i odmjerenost. Slobodna Dalmacija

Koliko se međusobno poznajemo i razumijemo. Preuzeto: "I iznad i ispod nas, kao i svuda oko nas, postoje drukčiji svjetovi, drukčija živa bića, drukčiji… Život s različitima Mirjana Krizmanić.

Sve i svatko sa svojim pravom na postojanje. Mirjana Krizmanić: Život s različitima: koliko se međusobno poznajemo i razumijemo I iznad i ispod nas, kao i svuda oko nas, postoje drukčiji svjetovi, drukčija živa bića, drukčiji ljudi, a ipak sve sastavljeno od istih djelića tvari, sve podvrgnuto zakonima prirode, sve sa svojim vijekom trajanja i svojim obil… Novom knjigom "Život s različitima", opet nam u život unosi plemenitost, bolnu iskrenost i odmjerenost. (Slobodna Dalmacija) Mirjana Krizmanić iskoristila je svoj invaliditet i u novoj knjizi 'Život s različitima' pokazala kako je to biti različit u našem društvu.

POVEZANE KNJIGE