Bijeli jelen

Bijeli jelen - Nazor, Vladimir | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Nazor, Vladimir
DIMENZIJA
5,40 MB
NAZIV DATOTEKE
Bijeli jelen.pdf
ISBN
7628480479135

OPIS

U vrlo bogatom opusu V. Nazora koji je nastao u širokom vremenskom rasponu od pedeset godina, značajno mjesto zauzimaju bajke. One se odlikuju maštovitošću,tajanstvenošću i čudesnošću. U njima se osjeća autorova težnja za neprekidnim otkrivanjem zagonetaka života i prirode kao i vještina da od običnih i jednostavnih stvari i događaja stvori tkanje čarobnih priča. Uz bajku Bijeli jelen u Striborovu izdanju još su i bajke Dupin i Minji.Ilustracije je izradio Nenad Pantić.

dio 27:3... Analiza "Bijeli jelen" se smatra jednom od najljepših bajki Vladimira Nazora s kojom svakog čitatelja uvodi u čaroban svijet šume gdje će guščarica Anka tražiti pomoć od ljudske zlobe, u svijetu gdje će životinje biti ravnopravne ljudima. Bijeli jelen Vladimir Nazor Lektira, kratak sadržaj, analiza djela, likovi, karakterizacija, biografija Vladimir Nazor. Bijeli jelen Sadržaj: Vladimir Nazor.

2010 ... Bijeli Jelen nije osjetio opasnost pa je krenuo za ostalim životinjama. Lovci su ga uhvatili i zarobili.

POVEZANE KNJIGE