Dijete ima pravo biti dijete

Dijete ima pravo biti dijete - Huseinović, Kašmir | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Huseinović, Kašmir
DIMENZIJA
12,58 MB
NAZIV DATOTEKE
Dijete ima pravo biti dijete.pdf
ISBN
3029308925278

OPIS

Ostvariti svoja prava nije uvijek jednostavno. I ja ih kao dijete, imam. Odrasli ljudi brižno su pobrojali sve što me ugrožava ili može ugroziti. Zaštitili su me i omogućili slobodan razvoj i napredak. I ja mogu sudjelovati u tome. Kako? Najprije moram upoznati svoja prava i za njih se zalagati. Ova knjižica mali je dio zajedničkog napora da se to ostvari.

godina ima pravo samostalno pokrenuti postupke pred nadležnim tijelima u vezi s ostvarivanjem svojih prava i interesa sukladno članku 359. ObZ.

Dok neki govornici tvrde da im pisanje takvih dvojbenih primjera ide 'od ruke', nekima to predstavlja veliku poteškoću. U pravilu ako je izgovor sloga dug, pravilno je pisati /ije/ kao kod primjera: bijel, cvijet, miješati, ..Read more Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Dijete ima pravo biti dijete autora Huseinović, Kašmir, Roić, Đuro.

POVEZANE KNJIGE