Hrvatsko podmorje 4 (Blu-Ray)

Hrvatsko podmorje 4 (Blu-Ray) PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
10,2 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvatsko podmorje 4 (Blu-Ray).pdf
ISBN
3760452170512

OPIS

Hrvatsko podmorje 4 otkriva podmorske tajne Dubrovnika, Korcule, Hvara, Paga, Lošinja i mističnoga Svetoga Andrije. Otkriva njihovu kulturu, povijest, ljepotu zemlje i neba čija se modrina pretače u morske dubine. Neka mjesta snimljena su prvi put u povijesti, neka su bila sasvim neobična za ronjenje. Na svima njima otkrivamo život i zanimljivost koja se rijetko viđa. Neki organizmi neobično svijetle, drugi se još neobičnije kreću. Za neke otkrivamo zanimljive predstavnike. Svako mjesto ima svoju jedinstvenu priču čiju fabulu određuju njegovo kopno i njegove dubine sa svim bićima. Vrsna objašnjenja i sjajno odabrani kadrovi stapaju se u sliku života za koji možda nismo znali ni da postoji. Jezične inačice na BD-u: engleski, njemački, francuski, talijanski, češki, ruski i “no naration”.

Filmovi su spikirani na šest jezika plus "no narration". Disk sadrži i fotogaleriju. Blu-Ray DVD player SONY UBP-X800M2B 4K Ultra HD vam omogućuje da uživate u doživljaju kina kod kuće.

Za viša očekivanja poduzetničkih korisnika postoje inačice Professional Disc for Data (PDD) i Professional Disc for Broadcast (PDB).. Blu-ray Disc postoji u 3 izvedbe: kao BD samo za učitavanje, kao BD-R za učitavanje i jednostruki zapis ... Kako reproducirati Blu-ray na Macu i PC-u s najboljim 5 Blu-ray uređajem Fiona Kaufman 02.

POVEZANE KNJIGE