Hrvatsko podmorje 4 (Blu-Ray)

Hrvatsko podmorje 4 (Blu-Ray) PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
11,43 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvatsko podmorje 4 (Blu-Ray).pdf
ISBN
4446293401195

OPIS

Hrvatsko podmorje 4 otkriva podmorske tajne Dubrovnika, Korcule, Hvara, Paga, Lošinja i mističnoga Svetoga Andrije. Otkriva njihovu kulturu, povijest, ljepotu zemlje i neba čija se modrina pretače u morske dubine. Neka mjesta snimljena su prvi put u povijesti, neka su bila sasvim neobična za ronjenje. Na svima njima otkrivamo život i zanimljivost koja se rijetko viđa. Neki organizmi neobično svijetle, drugi se još neobičnije kreću. Za neke otkrivamo zanimljive predstavnike. Svako mjesto ima svoju jedinstvenu priču čiju fabulu određuju njegovo kopno i njegove dubine sa svim bićima. Vrsna objašnjenja i sjajno odabrani kadrovi stapaju se u sliku života za koji možda nismo znali ni da postoji. Jezične inačice na BD-u: engleski, njemački, francuski, talijanski, češki, ruski i “no naration”.

Dimenzije: 243 x 165 x 63 ~ cm (LxWxH) Magic kino tehnologija omogućuje Blu-ray 3D zabave, 2D u 3D pretvorbe i DVD nadogradnju. Konektori: Sučelje: USB 2.0, USB 3.0 ... 1.

Neka mjesta snimljena su prvi put u povijesti, neka su bila sasvim neobična za ronjenje. Kakvi su dojmovi nakon odgledane Blu-ray i DVD verzije i je li HD rezolucija superiornija u toj mjeri da se više isplati od one standardne koju smo gledali na televiziji i DVD-u, provjerite u nastavku. Osnovno o izdanju "Hrvatsko podmorje" ponovno se vraća na male ekrane, novom, 4.

POVEZANE KNJIGE